Hanos Kızlar 9 haftalık oldum bugün. göğüs çevremde kıllanma başlandı bu normal mi kendimi haydar abi gibi hissediyorum 😔😔😔 inşallah bu durum geçicidir 😒 böyle bir şey yaşayan oldu mu 😓
Kevser6161 Hanos gogus arası gogus cevresı gobek baldır heryerımde oldu valla 😂 annemdede olmus dokuluyomus hamılelıkden sonra yapcak bısey yok dokulmezsede epılasyon yolu gozukur 🤷🏻♀️
koomikbiranne0507 Hanos normal canım benim göğüs değilde göbeğim çok kıllandı eşim dalga geçiyor artık doktora gittiğimde utanıyorum karnımı açmaya
Zehralismail Hanos haydar abinin senin gibi göğüsleri yoktur arkadaşım 😂😂 dert etme. Epilasyona gittiğim halde hamilelikten önce şuan bütğn kıl köklerim coşmuşş 🤷🏻♀️
Seda05 Hanos benim göğüs çevresi göbeğim baldırım bile oldu hiç tüy olmayan yerlerimde tüylenmeler başladı 😂😂
Smyrpd Ben de doktoruma aynı konuyu danıştım; normal bir durum, rahatsız hissedersen alabilirsin ama çoğu doğumdan sonraki süreçte dökülecek dedi, yine de insanın canı sıkılmıyor değil 😩
Hanos Smyrpd annemler olayı cinsiyeti bağladı biri kız diğeri erkek diyor 😅 daha 9 haftalık gebeyim 😅 doğumdan sonra gider inşallah 😊
Kevser6161 Hanos ınsallah denıze bıle gıdemıyorum kı onceden bıkını gıyerdım oyle gobegımde flanda kıl tüy yoktu. Smdı almamak ıcın gıdemıyorum hangı bırını alıyım 😭
koomikbiranne0507 Kevser6161 kocaman göbek alınacak gibi değil bencede neresinden başlıcam almaya al al bitmez ve Zaten ben alıyorum 2hafta sonra yine çıkıyorlar hormonlardan elimde ağdayla geziyorum artık
Hanos Kevser6161 aynı dert bende de var bi sene hiç denize giremedim 😔 göbek de de var benim göğüs boyun utanıyorum kendimden 😅 dogursak da dökülse keşke 😂 gerçi çok var daha 9 haftalık 😅 sen ne kadarlık hamilesin canım
Kevser6161 koomikbiranne0507 bende hıc yoktu hamılelıkde cıktı. Hamılelık cızgısıde var. Hepden vucudumuz kayıyo valla 😂
Beyzanurlina Hanos ahah 🤣🤣 benımde gogsumde normalde bi iki tane olurdu sımdı cogaldı hepe karnımı gör haydardan farkım yok uzuyo bide kız doguma yakın yada dogumdan sonra dökülüyo diyolarda agdada yaptrmak istemiyorum blmıyorum napcaz 15 haftalıgız😂🌸
Hanos Beyzanurlina aldırma dediler bana bende makaslar kisaltiyorum 😅😂😂😂 daha doğuma da çok olmadı örerim artık 😂😂