rabia_varolculha z1- doktordan doktora hastaneden hastaneye göre değişir bence ki öyle de sanırım benim arkadaşım benden bı hafta geride hamile uzun süredir nst ye girdiğini söylemişti ben de 36+4 üm şu an cuma günü ilk kez girdim
Lovelies z1- ama zaten mecbur gitmelisin o haftalarda daha sıkı oluyor kontroller şuan sadce bebegin kalp atışlarını dinleyecekler birde sancısı falan varmı diye bakıyolar .
Yigithamzaninannesi 35 36dan sonra başlıyor diye biliyorum ama duruma göre daha erken giden de var kasılma çocuk hareketlerinde azalma vs gibi. Ben 36 da girdim çatı muayenesi daha olmadım 38+5 olduk🙄🤦♀️
ikimelekannesi___ z1- hastaneye ve doktora göre değişir bence benim eski doktorum 30 haftaydım da bay bağlamazdı ondan sonra doktor degistirdim ilk muayenemde direk nst bağladı beni hastalarını 28 haftadan itibaren baglıyormuş kontrol ediyormuş ben çok memnunum valla
ikimelekannesi___ z1- bu nasil doktor 29 haftada çatı muayenesini olurmuş değiştir doktorunu bence herkes normalin 37 haftada yapıldığını söylüyor yine de sen bilirsin