Etzel Kızlar merhaba 🙋🏻♀️ Sabah aile hekimliğinden gebelik için kan tahlili verdim. Sonuçlar ne zaman çıkar acaba ? Daha önce kan verip gün içinde sonuç alan var mı ☺️
[silindi] Etzel şimdiye çoktan çıkması lazımdı 3-30-4 arası çıkıyor sabah 9da alınıyor zaten kan hayırlı haberlerin olur inşallah
Eminef2161 Etzel sonuçlar bir gün sonra öğlen 14:30 can itibaren çıkıyor hangi tahlil olursa olsun doktorunuz size şifre verdi mi labim verdiyse oradan sağlık ocağına gitmeden de kontrol edebilirsin inşallah hayırlı haberler alırsınız 🙏🏻
Etzel [silindi] kayıt numarası da aldım saat başı bakıyorum internetten ama yok diyor 🤷🏻♀️ Teşekkür ederim canın inşallah sabırsızlıkla bekliyorum sonucu 🙄
Etzel Eminef2161 şifre verdi evet o zaman yarın öğrenebiliceğim desenize 🤷🏻♀️Amin inşallah hayırlı haberler alırım çok teşekkür ediyorum ☺️❤️
dvran22 Etzel şifre verdiyse gece 11 12 gibi bakın şimdi çıkmaz zaten baksanizda boşuna ..ama söylediğim saatlerde bakarsanız genelde çıkmış oluyor😊
Eminef2161 Etzel erken gebelik testi alın eczaneden adetten 6 gün öncesine kadar gösteriyor ben eşimin ısrarlarına dayanamayıp almıştım öyle öğrenmiştik :)
Lovelies Etzel hemen cıkmaz sonuçların canım sabah karşı cıkar benmde öyleydi kan verdim sabaha karşı cıkmıştı
dvran22 Etzel ayy çok şükür canım erkenden çıkmış seninki ..gözün aydın hayırlı olsun inşaallah sağlıklı bi şekilde ilerler😊😊