seymabyt orası vE çevre hastaneleri prestijli falan değil ki hayatım. Ayakta saf uyutan muhasebe odaklı yerler. Ben gebe olduğumu ilk öğrendiğimde kendi jinekologum tatildeydi, eşimin şirketi oraya yakın diye medipol Ümraniye’ye gitme hatasında bulundum. Eşime gel bak Acıbadem de başka bir doktora gidelim uğraştırma beni şunlarla dedim ama o işkolik işi düşünüp yakın yer iyidir,doktorun dönünce ona gidersin bi bakalım ultrasonda görelim yeter dedi. Neyse adını vermeyeceğim bir oradaki 2 doktor beni gördü. İlki baktı bebek Yok kese boş sanırım vücudunuz kromozomları atmış sorun var sizde ilk çocuksa bilmezsiniz çok sık başınıza gelir bu sizin dedi. Ben şok. Üstüne ceket atsan hamile kalan 1kürtaj ve 1doğum yapmış anneyim size inanmıyorum dedim. Kese boş olabilir ama hemen bir genetik teşhis koyup hormon tedavisi önermesi abest geldi. Neyse ben itiraz edince 2.hanım doktor buyurdu. Ona anlattı durumu diğer doktor. O da baktı aaa evet kese boş. Hemen kürtaj yapalım dedi,sizi zamanlar zehirler bu dedi bir de varoş doktor 😤 doktor hanım ben size Suriye’den gelmedim 2 fakülte bitirmiş eğitimci biri var karşınızda sizce ben 5 hafta bile dolmamış bebeğe bu teşhisin konulamayacağını bilmiyor muyumdur? Siz benim özel sağlık sigortamdan para kazanmak uğruna napıyorsunuz,sağlık bakanlığına şikayete gidiyorum şimdi mail atacağım dedim. Ve hemen tavırlar değişti. 1hafta daha bekleyelim haklısınız sizi yormak istemedik,gebelik haftası küçük,öngörümüz bu kesin değil,gençsiniz buna da dayanarak böyle bir şey yapalım dedik. Beni artık tutana aşk olsun. Bunları tehdit edip çıktım. Anında kocama git işine sen işin batsın ben gidiyorum dedim. Aynı gün Acıbadem ataşehire gittim. Sonuç bebeği de yolk kesesini de gördük 1haftaya gelin kalp atışını duyalım dedi doktor. Tabi kendi doktorum 1haftaya döndü kalp atışını da duyduk.doktoruma anlattım adamın tek yorumu ya muhasebe para kazansın diye yapıyorlar kürtajdan,doğumdan operasyon parası alınıyor özel sağlık sigortasından vE bunlarda pay ile çalışıyor. Operasyonlae bunların işlerine geliyor oldu. Aç o hastanededirler aç gidip orada doğurmayın. Medicana demişsiniz oraya gidin işte ne güzel yaklaşmışlar size sakince