Yenianne92 tubasd ben cok kilo aldim.sormayin hamile oldugumu ogrendigim ay bile 4 kilo aldim. Suana kadar 20 kilo aldim
tubasd Yenianne92 olsun ya en azindan boş kilo almamışsın bebeğinde almış dogdugunda verirsin biiznillah🤗🌸
tubasd Vet-hek-meri yaa cok sicakta cikmamak lazım aksama dogru gitmek lazim kiyafeti vs internetten hallede bilirizde mobilya bebek arabasi mecbur gidip bakip gormek lazim ama işte giden yok😂
Yprkk 21 Eylül gelsin artık el ayaklar şişmeye başladı çok sıcak 🥵 sabahın köründe kalkıyorum gece uyku zaten yok🤦🏼♀️Oyyy oyy çok şükür Allahım🥺🙏🙏
Mervezngn Oyku22 aslında Ekim annesiyim ama 36 haftada sezeryan olucagım icin Eylül anneliğine geçiş yaptım😂
Yenianne92 Aysesahin is yapinca agriyor canim surekli biragrim yok ama ara sira oluyor. Ben de size sey soracagim.omega 3 kullanmaya basladiniz mi
Yenianne92 tubasd yok ben de kullanmiyorum sezonu bittiginden beri balikta yemiyorum bu aralar kafama takildi
tubasd Yenianne92 bende gebeligimden neredeye hic yemedigimi farkettimde tavsiye edilen bir balik hapı arıyorum
Yenianne92 tubasd ben solgar kullaniyroum ama doktora whatsaptan sordum olur dedi henuz yuz yuze soramadim