[silindi] Kosem_Hanm merak etme canına tak ediyo insanın bi an önce doğurmak istiyo😂 benim 40 haftam cuma doluyı o yüzden son 3. Tabi canı ne zaman isterse ozmn gelir. Keşke bugün gelse🤲🏻
Kosem_Hanm Gizemmdenizz Bende cok.korkuyorum sezaryan istiyorum dedim doktorda korkup hemen karar verme son muanneni yapalim catiya cock.kilosuna gore karar verelim.dedi..ama ben hala.sezaryan istiyorum.sanki🙄
Gizemmdenizz Kosem_Hanm benim kendi tercihimdi normal Doğuma cesaret edemem çok tırsıyorum valla:) sevıncimi yasayamıyorum korkudan ya
Gozde4834 Kosem_Hanm son 9 benimde. Kanala girmiş bebişim. Kramplarım yalancı ağrılarım var ama hem korku heyecan daha fena 🙈🙈
[silindi] Gozde4834 kanala girdiğini dr öu söyledi? Yoksa bi belirtisi falan varmı benim dr geçen cuma gittim kanaldan falan bahsetmedi de oyüzden sordum.bu cumaya kadar doğurmassan tekrar gel dedi😬
Gozde4834 [silindi] evet doktorum söyledi ☺️Hemen vajinanın üst kısmında duruyor. Normal Doğum olmaması için hiçbir sebep yok sancılarını bekliyoruz dedi ☺️
Nezoik Kosem_Hanm son 6 gün İnşaAllah. Daha çok endişe hissediyorum ilk bebeğim nasıl annelik yapacağımı bilmiyorum 🤔😔
Kosem_Hanm Nezoik Bende ayni canm ilk olunca kurbanlik koyun gibi bekliyor insan basina neler gelicdgini bilmeden 😂
[silindi] Gozde4834 hmm benim dr normal doğum bekliyoruz dedi ama kanalla ilgili bişey demedi bende sormayı unuttum.🤦🏻♀️İnşallah girmiştir benimde 😬
Kosem_Hanm Gizemmdenizz Al bendende okdar 🙈 haftaya pazartesi randevum var sezaryanda israr edicem sanirim🙄😁