Hcevik Nur94 almadim daha fakat çok araştırdım lansinoh en iyisiymiş kullanan arkadaşlarımdan duydum bende ondan alicam
Elifaltinn Nur94 17 haftalık hamileyim bende ve göğüs uçlarım o kadar çok acıyorki dokunamıyorum büyüdüğü içinmi acaba ve bu kremlerden kullansam sıkıntı olurmu acaba
NurdanHakan Nur94 o yaralar mutlaka olacak kremler sakinleştiriyor sadece hiç bi krem anında iyileştirmiyor ama gümüş kapak kullanırsınız o zaman yaranız olmaz en etkili iyileştirici kendi sütünüz piyasadaki em iyi olan tüm kremleri kullandım gene yara oldu ve sadece kendi sütüm iyileştirirsen yardımcı oldu
NurdanHakan Nur94 bi çok markada var arastırabilirsiniz göğüs yarasına ben kendi sütümü göğüs ucuma sürdüm saat başı aklıma geldikçe sürüyordum göğüslerimi evde olduğum süre hiç kapatmadım hep açık bıraktım kapatacağım zaman Zeytinyağı sürdüm pede öyle kapattım gögüsümü daha hızlı iyileştiriyor
Gulcan33 Nur94 ablam denediginde daha çok açmıştı yarasını öğrendikki zeytinyağı asitli olduğu için pişirip sogutup öyle kullanmak gerekiyormuş ama biz yara çok açılınca oyle denemeye cekindik:)
Gulcan33 Gümüş kapaklar var göğüs ucu için en fazla onlarin etkili olduğunu öğrendim ama göğüs ucu çatlakları için kremleri doğumdan en az 1 ay önce kullanınca daha iyi bir sonuç alınıyormuş herkesin soyledigi gibi lansinoh en iyisi
yigitalptb Nur94 lansinosh aldım 38. Haftamda sürmeye başlayacağım. Bir de kantaron yağı aldım ihtiyaç olursa diye.
seher_unl Nur94 ilk doğumumda lansinoh, zeytinyağı, karbonatlı su ve daha neler neler kullandım ama yaralar bir türlü iyileşmedi maalesef 😔 şu gümüş kapakları takip ediyorum sanırım doğum yaklaşınca alıp deniycem herkese iyi gelen şey farklı olabiliyor