Gmz11 Kızlar 5 temmuz da BİM’e yeni doğan bebek ürünleri gelcek aranızda görenler elbette vardır paylaşmak istedim çünkü fiyatları çok uygun geldi . Aranızda bu ürünleri kullananlar var ise bize Öneride bulunursanız seviniriz 💕💕
tubitoz Yesimeliz ev tipi ana kucağı ben başta almamıştım fakat 2. Aydan itibaren uyanıklık süresi artmaya başladı besiginde yatmak istemiyor sürekli kucak istedi o zaman da benm elim kolum bağlandı hicbi iş yapamadım. Ev tipi anakucagi aldım çok da rahat ettim koyuyorum ona o oyalanirken ben de ev işi yemek vs yapabiliyorum
Yesimeliz tubitoz tamam ozaman bende bimdeki ana kucagina bakicaktim iyi oldu canim tesekkur ederim saglikla buyusun..
Prensesgeliyor Bende kendinden sallanan elektrikli ana kucağı istiyorm ama malum fyatlar biraz pahalı kullananlar hangisini önerirsiniz normal olanlardanmi yoksa elktrikli olanlardanmi
tubitoz Prensesgeliyor onlar gereksiz pahalı bondigo marka olandan aldım gayet iş görüyor 190 lira civariydi
tubitoz Prensesgeliyor Amazon dan almıştım Bondigo BL7100 Ev İçin Anakucağı (Titreşimli Müzikli) https://www.amazon.com.tr/dp/B07C98XWGQ/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_FYNeDbCR290D1