Derinsuyum Kızlar nasıl gidiyor ? Bebislerinizin kiloları ne oldu ? Cinsiyetleriniz neler ? Açılma şu gelmesi gibi şeyler yaşayan oldumu? Hadi sohbet edelim biraz 😊
Aminea Derinsuyum biz 38+6 yız gecen hafta 3.400 e yakın kilosu vardı daha kanala bile girmemiş yürüyorum merdiven iniyorum cıkıyorum ama gelen yok 😪 ne olacak bilmiyorum 🤷🏿♀️ bide kızlar erken gelir derlerdi 😂
Hiratrkd Derinsuyum 38+1 ım 36 gttıgımde kılosu 2550 48 cm dı ınsallah kılosu toparlamıstır onu bıraz skntı ettım persembe kntrolum var bakalım nolcak . Arada kasık ve bel agrılarım oluyo gecelerı rahat uyuyamıyorum son tarıh 8 temmuz normal gozukuyo dogum bızde boyle kızlar 😊
Gozde4834 Derinsuyum bugün kontrolüm vardı. 50 cm 3060 gram olmuş gayet iyi doktorum. Kanala da girmiş son 9 gün görünüyor ama hem korku hem heyecan hem stres tavan 😂
Pinpin Derinsuyum 38+6 yız kilosunu bilmiyorum yarın kontrole gidince öğrenirim inşallah cinsiyet erkek nasipse 🙏 ne açılmam var ne su gelmesi bekliyorum bakalım ☺️☺️
Derinsuyum Aminea ah canım aynı sorun bendede var herşeyi yapıyorum artık bugün meryem ana otu aldım kısa zamanda yapıp içicem😊
Kircicegi 38+3 olduk hafif adet sancilari var ve 1 cm açılma vardi en son. Kontrolum pazartesi günü o zamana kadar bisey olmazsa o zaman gidip gorucem insallah 😍
Derinsuyum Kircicegi canım benimde geçen hafta 1 cm açıklığın vardı bakalım perşembe günü yine kontrolüm var belki ilerlemiştir diye düşünüyorum 😁
Tuhar 38+4 kızımız olacak ☺️En son doktora gittiğimde 3 kg dı.Ara sıra kasılmalar sancılar giriyor ama henüz başka bir belirtim yok. Bekliyorum sabırsızlıkla.Zaman hiç geçmiyormuş gibi geliyor.
Derinsuyum Tuhar inşallah en kısa zamanda gelir canım sancılar kasılmalar çok oluyor bendede 2 gündür hurma yiyorum ve bolca yürüyorum bugünde meryem ana otu aldım onu yapıp içicem allahtan hayırlısı bakalım 😊
Kircicegi Derinsuyum bende açılma olmasi icin hurma yiyorum merdiven inip çıkıyorum ılık duşa giriyorum bakalim ne olacak 😊 Ama duştan sonra gercekten agrilarim cogaliyor faydasi oldugunu düşünüyorum 🤗
Derinsuyum Kircicegi aynen canım şekilden şekile sokuyoruz birbirimizi napalim sonuç olsunda yeterki 😁
Derinsuyum Aminea evet canım ise yarıyormuş etkisi oluyormuş o yüzden bende deniyecem bakalım ne olcak