So9181 Merhaba kızlar. Hastane cantanizi nereden aldınız ve nasıl birşey aldınız. 30. Haftamizdayiz herşeyimiz hazır hastane cantamiz dışında. Sizlerden fikir almak istedim şimdiden teşekkürler 😊
Esenn1 So9181 ben de factodan kabin boy bavul aldım fiyatı 120 liraydı çok kullanışlı içi geniş baya tavsiye ederim
Hilayse So9181 küçük boy valize zor sigdim hatta ufak bı çantaya plastik çatal bardak çay şekeri rezene falan koydum
So9181 Biryabanci1 hangisi daha iyi olur bilmiyorum ki ilk bebeğim acemiyim birazcık kullanışlı bir çanta olsun istiyorum sırt çantası rahat olur heralde
Alarasel Biryabanci1 bn bi norml anne bebek çantası alıcam içi geniş olsn biraz diye düşğndm sırt çntası gibi olablr bide norml bebek çantası jokerde beğndm ama çok pahalıydı yaa
Biryabanci1 Alarasel https://www.instagram.com/p/By50b3Fnu1li6Nx25xsMl-DN3F6041BB5VnVm00/?igshid=1689rmkccw3c canım bende ınstagram bakıyorum buny beğenmiştim kampanyada da bi bak istersen
So9181 Emine-07 henüz hazirlamadim yani cantamiz da yok 😊nasıl birşey tercih etmeliyim sizlere danistim
Esenn1 So9181 Sırt çantasına hiçbir şey sığdıramazsın ki bunun bezi var ıslak mendili var bebek kıyafetleri var e kendin için pijama falan da koyucaksın küçük bi bavul en iyisi bence
So9181 Esenn1 çok teşekkür ederim haklısınız bende öyle yapiyim hatta almama bile gerek yok 3lu valizlerin en küçük boyunu kullanırım sırt çantası daha sonra için lazım olur
Alarasel Hilayse aslnda doğru sığmıyo yani olmazsa bnde kiçük boy bi bavul alıyım şu watsonsda fln varya