Merveyman Hamiş anneler kaç kilo aldınız 🤰🏼 cinsiyetler netleştimi👶🏼 yavrularınızın boy kilosu nasıl 🥰🤗
sevgitekes Merveyman suan 22+0 iz ama 21+2 de gittiğimizde 386 gramdi 20+4 usgye göre normal dedi kilosu beş kilo almışım cinsiyeti kız 😊
Biryabanci1 Merveyman 19+3 üz 20. Haftanın içindeyim canım ☺️ daha kilo almadım 😏 İlk aylarda 5 kilo verdim de hala hamile kaldığım kiloya gelemedim ☺️ boy ve kilosunuda detaylıda baktırıcaz inşALLAH 🤩❤️ Cinsiyette kız bakalım ayrıntılıda da aynı mı olur ☺️
Merveyman sevgitekes Biryabanci1 Bende 20+6 haftalık hamileyim 51kiloyla hamile kaldım şuan 56 kiloyum 🤭🤭 19 haftalık gitmiştik doktora kilosu 330gram boy 20cm çıkmıştı bu arada benimde erkek 👶🏼💙
Elif_ada17 Merveyman ben 19 haftalıkken gitmiştim 250 grm dedi sizinkileri duyunca şok oldum@Dilosunuguru
Merveyman Biryabanci1 temmuzun 9unda kontrolüm var ozamn sorucam doktora şuana kadar bişey demedi renkli ultrason için
Nisanurnur Bizde 20 artı 3 3 kılo almısım cınsiyetimiz kız ıkınci kızım bu arada🥰 ama tansıyonum yukselıyo buda benı korkutuyo🤦♀️
Nisanurnur Merveyman yok canım daha oncekı gebelıgımdede son haftalarda yukseldı mecbur sezeryan oldum ılac kullanıcam bu arada hareketlerı net hıssediyorum 😁
Merveyman Biryabanci1 🤭🤭 grupta şuanda hepinizin kız bi benim erkek 👶🏼 benimkide felaket vuruyor gece uykudan uyandırıyor 😀😀
Biryabanci1 Merveyman 😂😂 yaa olsun bahtı güzel olsun 🥰😅 İsim düşündün mü ? Evet gece dimi😅 benim aslında o kadar hareketli bi çocuk değil doktor bile dedi düzeyli hareket ediyo dedi😂
Dilosunuguru Bir ben hissedemiyorum kızımın hareketlerini 😥 20+5 haftalıgım. 24cm boy 429gram kilomuz😍
Merveyman Dilosunuguru bu haftalarda başlarsın canım hissetmeye ben 17den beri hissediyorum ama herkez bir değil sıkma canını 😇