Burcu6188 Merhabalar hamişler anne adayları ve tecrübeli anneler ilk bebeğim olucak ve bebek bezi ne alsam çok kararsızım sizler neler aldınız ?
sevginanc Burcu6188 Molfix ve migrosun bezini kullanıyorum ben minnies.İkisinden de memnunum.Minnies hem uygun hem kaliteli bence.
seher_unl Burcu6188 bez prima premium care kullandım pişik kremi ise mustela hiç pişik, kızarıklık vs. yaşamadım yine aynılarını kullanıcam ☺️
Emine-07 Burcu6188 kızlar bebişler doğduktan sonra alıcaksınız dimi bezleri bazı bezler en. İyisi bile pişik yapabiliyor bazı arkadaşlarım bez stokla diyo bana bende düşünüyorum ya aldığım bez iyi gelmezse diye sizler ne yapacaksınız
Denizanne Burcu6188 ben herşeyini sleepy tercih ettim canım içeriği çok güvenilirmiş bide youtube da falan bebek bezi incelemeleri yapan videolar vardı emiciliğinin çok iyi olduğu görülüyor 😊
DemetDigesu Burcu6188 turkıyede chicconun bezlerı varmı bılmıyorum onlardan aldım bende burdakı tum arkadaslarım onu kullanmıs onerdıler
Deletedmom3342 Bez stoklamak iyi bir fikir değil, bez paralarını stoklayabilirsiniz ama isterseniz.. :) Sleeppy aldım 😊
Melikeeee03 Burcu6188 biz E-bebeğin beziyle başlayacağız inşallah çoğu arkadasım kullanıyor ve de çok memnunlar üstelik bebeğiniz pişik olursa açılmış paketi ve elinizde bulunan açılmamış paketleri götürüp iade edebiliyorsunuz. Şu an 2.ürüne %30 indirim var Ağustos’a kadar