Armess Benimde ilk hamileliğim 😊 8+4 bu hafta kötü kokulara karşı midem bulanıyor 😐 Ve iştahsızlık başladı
Akgulyasmin Bende Kocaeli Gebze’de ne 11+2 ama kanamam var kahverengi şekilde son bir haftadır aranızda bunu yaşayan var mı arkadaşlar
Secill911 Hediyenaze benimde ilk haftalar çok oldu mide ağrılarım ve de bulantım. Ağrı geçti ama bulantılar hala var ve mide boşken daha beter oluyor ama canım bir şey istemediği içinde yemek istemiyorum. Bulantı hapı kullanıyorum ben.
Gizemvencoglu Bizde Eskişehirden 10+2 🐣 İlk hamileliğim benim de hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah 🙏🏼
YaseminzkanGezek Merhaba manisalıyım ben birde 3 yaşında bi kızım var şuan 10+4 deyim hepimizin sağlıkla kavuşması dileğiyle😍
Papaty Merhaba arkadaşlar bende Eylül annesi olucam Rabbimin izniyle 11 hafta 4 günlüğüz 🙏🙏😊yarın 2 li testi yaptırıcam
Hediyenaze Bugun bebesimi görmeye gittim hersey yolunda allahin izniyle 12.haftam dolunca turkiyeye gidiyorum 💕
Hediyenaze Benim ilk gebeligimde kramp la bel agrisu cok oluyordu ama ikinci hamileligim de hic biri olmadi 🙂
Busra61 Hediyenaze bende 23 eylül 2017 de evlendim 11 Eylül’de geliyormuş Minnoşum 11+2 lük hamileyim ♥
BurcuBozyiitGgebakan Bbdd Hatem hastanesi yılmaz gencoya gidiyordum fakat aşırı yopun bi doktor olduğundan şimdi akademi hastanesi İbrahim büyükbeşe ye başladım daha da memnun kaldım açıkcası