OzanRengin Ben hep bu konu da tedirgin oluyorum bebişlerimizin gelişimini tamamlamadığını düşünüp üzülüyorum.😔 ama yapacak bişey yok 39 haftamıza gün verdi doktor şuan 36+6 yız.inş o zamana doğum kanalına girer de rahatlarım biraz vicdanen 🤷♀️
Aysebkr1258 OzanRengin 39+1 yarın doğumum var inşallah 😍🙈 39 hafta erken değil aslında 38 de bile kendi gelen Bebişler var 😊
Ema OzanRengin 36+5 im bende 38 de zorunlu sezaryen olacağım öyle gözüküyor Perşembe gün saat verecek doktor
AyazEfeninannesi OzanRengin benim normal doğum tarihime 4 gün kala sezeryan yaparız demişti ama oğlum 37+6 da geldi☺️😀
Lylknt OzanRengin kesinlikle bende çok üzülüyorum bu konuda keşke normal doğum yapabilseydim de bebeğim ne zaman isterse o zaman gelseydi
Ema OzanRengin plasentam aşağıda Doğum kanalını kapatmış normal mümkün değil dedi doktorum o yüzden canım
OzanRengin AyazEfeninannesi a a a ne güzel gelişimini tamamlamış demekki e daha ne olsun.Allah’ım derdini göstermesin inşallah
OzanRengin Lylknt Değil mi ya Allah’ım yardım etsin.vicdanen rahatsız oluyoruz işte ama napalım normal doğumu biz de istedik olmadı çaresizlik...
DuyguSenturk OzanRengin bugün kontrole gittik 38 haftamdayım pazartesiye randevu verdi doktorumuz tam 39 haftada alıcak insallah
OzanRengin DuyguSenturk Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.peki doğum pozisyonuna girmiş mi bebişiniz 🤔