Lavinim21 Yeni doğan bebeğe biberon alınmalımı? Aldıysanız hangi modelden aldınız önerdiğiniz bi marka var mı ?
Estur Lavinim21 bence her ihtimale karşı al canım çünkü bebek bazen anne memesini tutmuyor aç kalmasın diye mama veriyorlar alıyorsan da kaliteli birşey al. Anne göğsüne yakın biberonlar var phılıps avent öyle diye duymuştum. 😊
aasenamerve Lavinim21 ben de aldım nolur nolmaz diye ama doktorum fazla sütü bile sağdurıp çay bardağında verdi. Biberonu almasın göğsünü kısa zamanda bırakır dedi. Ama yine de alınıp çantanın köşesine koyulabilir. Ben de philips avent almıştım.
Minnosunannesi Lavinim21 chicco kauçuk ağızlı silikon ve cam olanı aldım birde mamajo nun geniş ağızlı gold biberonunu aldım . Gazı engelliyormuş hemde çok sıcak suda bile çatlamazmış Artık nasip olursa kullanıp görcez inşallah 😊
Serpilmth Valla ben her ihtimale karşı aldım olur da emziremezsem vs.diye araştırmalarıma göre philips avent cam aldım 240 ml lik
Lavinim21 Estur ggzmkrcc e bebekte indirim var Philips ürünlerinde kaç ml almam gerekiyor ☺ Yenidoğan için
Serpilmth Lavinim21 kaç ml den ziyade emziğindeki delik sayısı 1 olsun diyorlar anne memesine en yakın diye , ben 240 ml aldım biraz büyük gelebilir şişesi ama bu daha almayayim diye malûm pahalı. Hepsiburada ya bakmani öneririm orada daha ucuzdu