Alarasel Cennetkokulumeleklerim inşAllah 38. Haftada düşünyrm ama drm ne der bilmiyrm konuşucaz baklm hayırlısı temmuzda
Sryilknr Cennetkokulumeleklerim 37.haftamda doktora gittim çatım darmış suyun azaldı dedi 2 gün sonra gittiğimdede suyun yine normale dönmüş bebeğimin kilosu 3800gr miş sancın gelirse 1 2 güne normal doğum olur dedi 4 kiloyu geçmesini bekleyecez sezeryan için dedi 38+6 haftalıkken doktora gitcem tekrar bakalım sezeryanı ne zaman vercek
Sevvaldal Bella34 bende tiroid ve kan pihtilasmasi var dun de seker cikti. 37 lerde alinir mi acaba? Doktorunuz mu verdi tarihi?
Meltem1234 Kubos1 bende 2 temmuz spinal mi olucaksınız zaman yaklastıkca insanı fena korku sarıyor ya sizde durumlar nasıl ☺️
Hulyalp Cennetkokulumeleklerim ikizler cumaya son kontrolume gidip pazartesi 1 temmuza gun alicam galiba 36+4 olucaz 😕 cokta hazir degilim ama zamani geldi
Cennetkokulumeleklerim Çok teşekkürler herkeze doktorum bana 39 dan önce alamam 1 gün bile önemli anne karnında dedi o yüzden merak ettim bende diğer anneleri
Deletedmom0041 Cennetkokulumeleklerim İlk bebek mi? Benim ilkinde kilolu olduğu için sezaryen oldu ama 40 haftaya kadar bekledi doktor. Muhtemel doğum tarihinde nst de şancım çıkınca sezeryana alındım. Yani ilk gebeliklerde sorun yoksa şu vs azlığı gibi 37 38 de alınmamalı diye düşünüyorum. Şimdi 2. Olacak 33+2 yım hala gün vermedi doktorum.
Arbie Cennetkokulumeleklerim benim doktorumda 39 dan önce almıyorum ben dedi ama benim 29 . Haftamda sancılarım başladı şuan 30 haftalığız hedefimiz şuanlık 35. Hafta çünkü oğlumda 33. Haftada gelmişti🙈
Deletedmom0041 Cennetkokulumeleklerim Ooo maşallah baya deneyimlisiniz 2. Zor oluyor mu yaklaştıkça beni bir korku bastı
Cennetkokulumeleklerim Deletedmom0041 canım benim geneldi 1.o çok zor geldi ama diğerleri belden uyuşturmalı oldu hepsi rahattı hele 3.çok rahat geçti
Deletedmom0041 Cennetkokulumeleklerim Benim ilk spinal oldu ama o zaman başına ne geleceğini bilmiyorsun karambole oldu bitti şimdi bir korku var işte inşallah rahat geçer 😊
Limonata Cennetkokulumeleklerim 38+1 de olacağım bende. Erken mi acaba diye düşünüyordum da yorumlara baktım herkes öyle🤭