Haticepinaar0 Kizlar yardim edin ya bugun aksilik ustume aksilik doktorum ameliyata hirdigi icin sonuclarima bakamadi beta HCG 372,0 DURUM ise⤴️ boyle sonuc pozitif mi
Songlkmklk Haticepinaar0 pozitif evt hayırlı olsun. Kendim doğum hemşiresi olduğum için biliyorum 😊😊muhtemelen 2.5 haftalık felansiniz şuan😊😊
Haticepinaar0 Kubos1 ya cidden mi bana bu haberi veren kisilerden Allahim binkere razi olsun teskkur ederim caniim 😍😍
Haticepinaar0 Annemmm970666 yaa cidden mi ya suan siz bana en guzel haberlerden birini verdiniz Sukurler olsun Rabbime 😍😍😍
Annemmm970666 Haticepinaar0 2 gun sonra tekrar kan ver kuzum iki katina cikmis mi bak her zaman böyle mutlu haberler al insallah 😊
Kubos1 Haticepinaar0 ne demek canım duan et bana yeter 3 Temmuz da sezeryan olucam sende hamilesin hamilelerin duası kabul olurmuş 🤗❤️ Hayırlı olsun tekrardan
Tazeanne0134 Kubos1 sende sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah 🥰 sende bize dua et bizde bebeklerimizi kucağımıza alalım diye
Haticepinaar0 Tazeanne0134 insAllah canim benim Rabbim kolay dogum versin sag salim kucagina bebisini alırsın insAllah 😘
Kubos1 Tazeanne0134 etmezmiyim rabbim kimseyi korktuğuna uğratmasın inşallah hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağına 😊
Haticepinaar0 Annemmm970666 Canim sonuclarimi gosterdim 2 gun sorna tekrar kan vermem istenildi suan gelisen birdey yok dedi ultrasonda normal mi acaba :(
Cansummm Haticepinaar0 henüz ultrasonda gözükmez kan değeri 10.000 lere falan geldiğinde kese gözükür endişe etmeyin kese gözükene kadar 2 günde bir artan kan değeri sağlıklı ilerleyen gebelik anlamına gelir hayırlı olsun 🙏🏻
Annemmm970666 Haticepinaar0 sen panik yapiyosun kuzum daha cok yeni belli ki ben 6+6 da kese ve kalp atisini gördüm sen kendini fazla yorma Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin benim brta hcg senin sonucundan cok cok düsuktu 30 du ögrendigimde 😊
Haticepinaar0 Cansummm Tesekkur ederim ya suan cok yeni olduğundan ilerleyen birsey olmadigini soylediler oyuzden bukadar panikligim umarin hersey guzel ilerler.🙏
Cansummm Haticepinaar0 değerin güzel bir değer endişe etme. ilerleme yok dedikleri ultrasonda keseyi görmedikleri içindir yanlış tabir kullanarak sizi tedirgin etmişler ama değeriniz güzel ve bu değerle henüz kese gözükmez ortalama 1 hafta sonra Allah’ın izniyle keseyi de görürsünüz.