Cansumira Gizemmdenizz bende aynı gün sezeryan günü aldım canım çok az kaldı sağlıkla alırız inşallah kucağımıza
Cansumira Limonata benimde 10 Temmuz canım bende gün yaklaştıkça korkuyorum herkes biran önce doğsa diyor ben korkumdan Keske daha çok durabilse diyorum
guler27smsk_ swdysnakbrk ayni gibi görünüyor ama hangisi erken davranacak bakalım cinsiyet ne senin ki cnm
Yadigar71 Nurecren ben kendim 13 kilo aldım ama bebeğim 2800 şuan dogum ne zaman olur o zamana kadar kaç kg alır bilmiyorum canım senin kaç kg
Zendiceksin 35+1 deyimm🙏🙏 sezaryen olucam, henüz gün vermedi doktorum 38. Haftaya girincemi alıyorlar yokda 38. Hafta doluncamı. Yani ya 15 temmuz yada 22 temmuz 🤗🤗🤗
Cankusssssss Ahmetefe bende 37 haftalık hamileyim 12 temmuz doğum gece buzlu pet şişeyle yattım düşün 😥
Aysegulkinyas Ahmetefe 39+5 ne gelen var ne gidin 40+1 de kontrlum var sanirim o zmanda kadar birsey olmazsa suni veririz dedi doktorum ya da 40+4 u gorucez suni alicagim icim asiri korkum var 🤣🤣kavusucam icinde asiri heycan 🥰🥰
Deletedmom325 Cansumira yok normal benimki şu anlık, sezeryan düşünmüyorum Bi aksilik çıkmadığı sürece. Henüz çatı muayenesi de olmadım, ne zaman yapar onu da bilmiyorum hiçbi şey demedi
Ssraa Yadigar71 hem de nasıl bunalmak ☺️ Ama tesellim şu yönde, bir kadın hayatında kaç kez hamile kalabilir bu anları yaşayabilir belki ilk ve son tadını çıkar diyorum kendime☺️