Mlsgzll Ahmetefe ya bu sezeryan olmak daha mı iyi ne zaman dogurcagını biliyor insan 🤦🏼♀️ Biz küsmek 😀
Ahmetefe Mlsgzll bence normal doğum daha iyi cnm zor durumda kalmadıkça sezeryan düşünme bence ilk doğumum normaldi dikişim çok olmasına rağmen bir aya kalmadan eski sağlığıma kavuştum ve en önemliside bebek için normal doğum en sağlıklısı ve sütün de hemen geliyor ☺️
Bhrkls 37+5 olduk. Ne sancı ne nişan hiçbir şey yok. Normal bekliyoruz inşallah zamanında normal doğum olur. 🙏🙏
Mlsgzll Ahmetefe e tabi canım orası öyle sen tecrübeli hamişsin 🥰 korkuyorum ama ben çok yine de mecbur kalmadıkça sezeryan istemiyorum
Umhn5229 Bsrakzmn özel hastaneye mi gidiyorsunuz benim 41+1 bu haftayı da beklicez diyor Sancaktepe İlhan varank a gidiyorum 😑
Ahmetefe Mlsgzll ilkinde bende çok korkuyordum cnm ya şimdi bile heyecanla birlikte korku var içimde ilk doğumda ebeler hiç iyi değillerdi acile gitmiştim kendi doktorum değildi çünkü bir gün daha bekleseydi özelde doğum yapacaktım ama beklemedi benim cadı kızım bunda daha cesaretiyim belki ama korkuda var 🤭☺️ Birde erken doğum riskim var su fazlalığından dolayı bakalım 😊 inş seninki de kolay doğumların olur kazasız kurtulursun inş cnm bol bol yürüyüş ve hurma ye 😊
Ilkheyecanim Ahmetefe 35+3 deyiz bzde doğuma az kaldı sıcaklarla boğuşuyorum onun dışında iyi sayılırım 😂
Ahmetefe Ilkheyecanim sıcaklar çok bunaltıyor insanı ya bide hamileyken sıcaklık basıyor dayanılmıyor 😞
Ahmetefe Mlsgzll yok Canım birazcık erken başlasaydın tabii daha iyi olurdu ama şimdi de yemeye başla ama yerken tek rakam olmasına dikkat et cnm 😊 3,5,7,9 cidden çok iyi geliyor normal doğum için
Bahar02 Ahmetefe Cuma günü 37. Haftaya giriyoruz ve alttan muayenem var açıkçası korkuyorum biraz acıtıyorlarmış doktorlar onun dışında çok ağırlaştım 😣
Ahmetefe Bahar02 yok Canım seni korkutmuşlar kendini sıkmadıktan sonra acımıyor sen acıyor kafasıyla gidersen kendini kasarsın o da acır😞😊 rahat bırak kendini acımaz korkma 😊
Deryarslan Bahar02 ben 39um bugün çatı muayenesi oldum anlamadım bile baya da derine soktu ama.sezeryan da hazırlıkli ol dedi normalde zorlar dedi ama bekle dedi normal doğuracak gibi😌