Woerigjjjffjdkfkx Ahmetefe 38olduk cuma günü sezeryan olucam heyecan çok ilki normal dı günü belli değildi bunda günü belli olması daha heyecanliymis
meryemm_demir 9 temmuzda doğuracağım inş zaman geçiriyoruz günümüz belli olunca ağrı sızıda kalmadı boş boş geziyorum sanki 😂 heycandan unuttum hepsini 😊😊😊
Limonata meryemm_demir bizim 10 temmuz nasipse🤲😊 az bi zaman kalınca insana biran heyecan korku basıyor🥴
defnefunda Ahmetefe bnde 36+3 bugün benimde şimdilik sezaryan gorünüyo bebiş ters pozisyonda oldugu için
Ahmetefe Derryaa neden Canım bi sıkıntınız mı var ☹️ Benim suyum fazla benimki de erken gelebilirmiş sizin neyiniz var
Deletedmom325 guler27smsk_ ay bizde 37 olduk bizimki de 16 sı görünüyo bakalım erken mi gelecek geç mi çok değişik duygular içerisindeyim 🙈
Zulall Bizde 40+1 olduk ama ne sancı var ne başka bişi açılmam yok kanala da girmedi bekliyoruz rabbim hayırlısını versin persembe günü kontrol var eğer açılmam varsa suni sancı ile doğumu başlatırız dedi doktor 🙄
Eesmaaanur Ahmetefe 39 haftalık olduk. Ara ara sancım oluyor ama gelmeye niyeti yok sanırım. 😌 gelmezse 8 temmuza kadar zamanımız varmış. Umarm kendi gelir😌
Zulall Bsrakzmn cinsiyet ney sizin benim persembe suni ile başlatacak doğumu ne açılmam vardı geçen hafta ne de sancım persembe başlatırız dedi ama bebeğin suyu yeterliyse yine bekleriz demişti bizim kız olacak inşallah
Umhn5229 Bsrakzmn özel hastaneye mi gidiyorsunuz benim 41+1 bu haftayı da beklicez diyor Sancaktepe İlhan varank a gidiyorum 😑