Deletedmom3 Sohretkural eger yumurtlama gunu hamile kaldiysan 11 12 gun sonra kanda belli oluyor birde vucudunu dinle ben ilk atesimin yukselmesinden anlamistim
Tazeanne0134 Sohretkural normalde hemen hamile kalırsan 1 haftaya tam belli olur kuzum ben hamileliğimi öğrendiğim de 2,5 haftalık hamileydim ben hemen hamile kalmışım mesela korunmayi bırakınca
Sohretkural Nagihantilbac regl günüme 9 gün var canım dün açık renk akıntım geldi bir iki damla hemen kesildi acaba yerleşme kanaması olabilir mi
Nagihantilbac Olabilir canım bende yerleşme kanaması olmamıştı. Herkes öyle bi kanama olduğunu söyledi bekle dediler ama. Kimisinde oluyo kimisinde olmuyor heralde. Erken gebelik testi aldım adetimden 2 gün önce yaptırdım ben. Biraz daha beklemelisin ☺️
Sohretkural Deletedmom3 hadi ya dün açık kahve pembe tonu akıntım geldi bir iki damla sonra gelmedi bidaha. Sanırım yerleşme kanamasıydı. Benim kasıklarıma ya da belime falan agrı giriyor canım
Deletedmom3 Sohretkural benimde kasiklarim agriyordu oyle cok adet agrisi cekmem ama bu sefer gercekten adet agrisi gibiydi. Yerlesme kanamasi olabilir yumurtadan kac gun sonra gordun? Bende hep yerlesme kanamasi bekledim ama hic gelmedi
Sohretkural Tazeanne0134 işte dün akıntım gelince kesin yerleşme kanaması dedim adetime de 9 gün var bakalım artık hayırlısı canım
Eeeeeeee Sohretkural ilişkiden tam bi hafta sonra kan testinde öğrendim eşimin Doğum günüydü o yüzden varsa bugün öğreneyim deyip kan testi yapmıştım beta 50 çıkmıştı adetime 8 gün vardı daha 🙈
Semak Eeeeeeee bende bugun kan berdim adetime 7 gun var kaç haftalık olarak cıktıı yarn bende sonucumu alcam çok heycanlıyım🙈
Tazeanne0134 Eeeeeeee ben korunmayi bıraktığımız ilk gün gebe kalmışım âdet olmama 3-4 gün vardı bıraktık adet olacağım gün geldi 1 gün tam geçti 2.gün akşama doğru 16:30 sularında test yaptım pozitif çıktı perşembe sabah da yaptım ondan da pozitif çıktı cuma sabah kan verdim pozitif çıktı şimdi 9+2 haftalık hamileyim meğer ben en son ilişkiye girdiğimizde 2 haftalık hamileymişim öyle denk geliyor
Rbs111 Sohretkural canım ben yumurtlama testi ile yaptım . Yumurtlama olduktan 14 gün sonra çıktı. Adete 6 gün vardı . Takvimler yanlış
Sohretkural Deletedmom3 yumurtlama gününden sonra 5. Gün geldi akıntım. Erken gebelik testi yapsam çıkar mı ki
Deletedmom3 Ayrica adet gununu beklemene gerek yok adet gununden 5 gun once predictor early ile ogrendim ben sabah ilk idrarla yapilmasi gerek