Deletedmom325 Arkadaşlar 37 haftadayım ama hala bebek arabamız yok 🙈 çok abartı pahalı bişey istemiyorum ama kullanışlı olmasını istiyorum, hangi markaları önerirsiniz?
Semak Deletedmom325 ben yeni ebebekten siparis etim dun geldi bebek arabam ve çook çook begendim fiyatıda obur arbaalara gore gayet normel hem şık hem kulanışlınhemde sürüşü rahat baby&plus canyon bebek arabasına muhakak bakın 900 tl fiyatı var
bsrgz Deletedmom325 biz de joie litetrax 4 aldık kullanmadık henüz ama çok güzel bi araba tavsiye ederim.
Mlssa Deletedmom325 Ben BabyPlus Canyon aldım e bebekten çok memnunum sürüşü falan denedik gayet güzel.Dışarda cevremde kullananlar memnun☺️Tavsiye ederim
Premsescik Deletedmom325 baby plus mustang model bebek arabasından aldım e bebektn 900 tl parasına göre cok kaliteli bi araba sürüşü fln cok güzel canyon modeli adam tavsiye etmedi oda aynı paraydı cok şikayet geliyo dedi bizde onu aldık sende bak istersen şuan stokta varmı bilmiyorum
Deletedmom325 Semak teşekkür ederim, bakayım hemen. Geçen hafta ben de e bebekten bakınmıştım ama 2500 - 3000 arasıydı hep
Semak Deletedmom325 marka marka degisiyor benim dediğim araba hem uygun hemde gerçekten çok kaliteli gozukuyor çok arastrdm gercekten cok guzel şiddetle tavsıye ederim
meryemm_demir Pratik birşey tercih edebilirsin bütçene göre büyük arabalar sonradan pişmanlık yaratıyor..
Matem523 E bebek canyon Travel sistem olan bebek arası N11 de 850 da tl kızlar eğer alıcak olan varsa oradan da bakabilir
Mrv60 Deletedmom325 canm ben trendyoldan prego 2020 aldım 1050 tl ye ve eve hemen geldi.içi diğer travellere göre daha geniş, hafif ve sağlam duruyor henüz doğum yapmadım ama memnun Kalıcaz gibi görünüyor