Yprkk Serrameri valla bazen amaaann desem de bazen de utanıyorum 7 ayda bu kadar büyük bi karnım oldu diye 🤷🏼♀️😁
Yprkk Serrameri boyum 1.67 6 kilo aldım şimdiye kadar 74 olduk işte . Sıkıntım boy kilo değil karnımın sivri şekli dışa doğru uzun oluşu 😂😂
Yprkk Melekmehmetmadan 27+5 de gittiysen bizimdi şuan o kadar olmuş olabilir😁 iç karın denen meret de belliki yok bende 🤷🏼♀️😂
Serrameri @Yprkk iç karnın dardır bide vücut şeklindende olabiliyo zaten aynı boydayız bende 7 kilo aldım 64 kilo oldum 😂 iç karnım geniş değilmiş benim dışarı çıktı haliyle iyice 😂
Aynurnaz Ben normalde bu tür hurafelerehurafelere inanmam ama bu sivri yuvarlak olayina inanıyordum takı buradakileri okuyana kadar 😂benimde sivri gibi ama kızım olacak kesin olmamak kaydiyla 😂
Cansuuu16 Yprkk benimde hep.oyle sol tarafa doğru daha çok diklesiyor benim de kız ama hep erkek mi diyorlar bende böyle şeylere inanmayın batıl inanç hepsi diyorum ki cidden öyle herkesin bünyesi farklı 😀
espalp Yprkk benim de önü füze gibi karnımın kenarlar pek yok ama benim erkek norma karşılanıyo cinsiyeti duyunca insanlar. Bu yapısaldır bence bilemiyorum🤷♀️