Selam kızlar kızım 2016 doğumlu suan ikinci bebeğime 8 haftalık hamileyim . Doğumumu anlatayım size . 1 2 gün yalanci doğum sancisi çektim ama acemilik olduğu icin 2. Günün gecesinde hastaneye gittim baktılar açılma yok dediler sancinda yok dediler evde çektiğim sancı hastaneye gidince geçti 😁 daha sonra eve git dus al yuruyus falan yap dediler. Eve geldim sabahinda evimi temizledim duşumu aldim sancılarım sıklasmaya basladi . Dedim ben bugunde doğuramam. Ama kaynanam diyor senin doğumun cok yakın diye . Neyse saatler su gibi geçiyor sancıdan gözüm bisey görmüyor gece saat 5 civarı eşimi kaldırdım dedim kalk ben dayanamıyorum gidelim yok dedi yarim aksam gideriz nasılsa eve gönderecekler geri yok dedim ben doğum yapcam biliyorum neyse bindik arabaya kaynanamı almadık eve geri geliriz diye yoldan annemi aldik gittik. Hastaneye geldik eve açılmaya baktı 15 cm 😟 ben şok oldum sen bu kadar evdemi bekledin dedi evet dedim helal olsun falan dedi seni dedi yarim saate masaya aliriz dedi doktorum geldi açılmaya baktı gayet iyi normalin üstü suyumu patlattı gitti 10 dk sonra ebe geldi hadi bakalim masaya gidiyoruz neyse beni hazırladılar doktor geldi 3 4 ikinmada fıstığımı kucağıma aldim. O kadar çok saçı vardi ki doktor şok oldu ilk defa bu kadar saçlı bi bebek görüyorum dedi tabi bu arada 5 6 tane de dikisim oldu omuzları biraz zor cikmis da yani 06.48 gibi doğdu kuzum ..
Herkese hayırlı doğumlar diliyorum . Sorularını varsa buyrun.😉😉