nslem hanımlar aralıkta doğumum olucak alışverişte en çok ne almam gerekiyo ne gerekli olur ilk gebeliğim ve yalnızm yardımcı olucak kimsem yok fikir verebilirmisiniz 🙏🏾
yigitmom_ nslem kasımda dogumum olucak soylenenler çıt çıtlı zıbın atlet cok alinmaliymis 0-3 aylik çok alinmamaliymis çünkü bebekler hemen büyüyormus
zynpgdkl nslem benimde Aralık’ta doğumum alışveriş konusunda nasıl bi yol izleyeceğimi bilmiyorum şuan.. ve travel bebek arabası konusunda da kararsızım kışın çok kullanılmıyor bebek arabası yazada 7-8 aylık olmuş olacak ne alsam diye araştırıyorum..
Duuyguum zynpgdkl aynen bende öyle düşünüyorum o yüzden baston tarzı yada farklı birşey mi alsam diyorum bide yatak konusu var tabi kıyafet bi şekilde hallolur ama bunlar uzun süre kullanılacağı iÇin şimdiden başladım araştırmaya
nslem zynpgdkl bebek zaten bi süre oturamıyo bide yaşadığm şehrin kışı zor geçiyo biraz ben almayı düşünmyorum bebek arabasını yaza belki
Mlssa nslem Benim eylülde doğumum ama hep uzun kollu aldım canım.Pijama yakımı vs hepsi uzun.Hırka yelek çorap kalın battaniye..bunları aldm☺️0-3 uzun kollu badiler al sonrasına bakarsın zaten
nslem Duuyguum ben alışverişe şmdiden liste hazrlıyorum ama 6aydan sonra başlamayı düşünüyorum alıncaklar belli olduktan aonra alması bi kaç qünümü alır dye düşündm 🙄
Esenn1 nslem Benim Doğum eylül başında olacak canım yeni doğan çok alma çabuk büyüyorlar 1-2 tane hastane çıkışı seti alsan yeter onları anca 1 hafta giyebiliyormuş çünkü herkes öyle söylüyor 😃😃 3 aylık ve 6 aylıkları biraz daha fazla alabilirsin
Burcuveburcum nslem Uzun kollu çıtçıtlı,havlu çorap,tulumlar içi polarlılar sıcacık tutar,şapkalar,olmazsa olmaz battaniyeler dışarı çıkarken astronot tulum👍
nslem Tazeanne0134 sivasta yaşıyorum canım doğalgazlı evt kışın da iyi sıcak oluyo ama yeni doğmş bebeğin yapısı bizimle bir değil ynede çok üşütmüyüm diye düşünüyorum 😄
Aysingeldiislerdegisti nslem bir aralık annesi olarak yarfım etmek isterim 2018aralıkta dopdu kızım. 4kilo doğdu Bi tane 10lu hastane çıkışı 2kere giydi 2tane beşli yenidoğan takımı ilk 15gün giydi 3tane zıbınlı 0-2 ay tulum takımı gece rahat kullandık 4tane zıbınlı şapkalı 0-3ay takım vardı Bunlar ilk 40gün gayet yeterli oldu sonrasında alışverişbyaptım ben havalara göre bebeğe göre 40günden sonra ayaklı alt ve tulum asla giydirmedim e bebekte çok güzel eşofman altları vardı onlardan aldım bolca üst aldım uzun kollu tşörtlerden bi kaç sweat aldım kışın kadife altlar oluyor lceiwde çok işe yarıyor. Uzun kollu zıbınlarını hmden aldım 2-4ay olanlarından. Brnce ilk 40güze az bi kıyafet al sonrasına bebeğin ve havalr karar versin derim Bi kaç polar çorap al kullanışlı oluyor. Dışarı çıkmak için plar alt üst takım alabilşrsin 4penye 3 müslin 3 pazen 1nohut 1 polar battaniye valla çok deme özellikle kışın çok kullanılıyor. Ben bez olarak molfix ıslak mendil unibaby pişik kremi bebanthol kullanıyorum 7aydır Tırnak makası tarak Havlu Zaten beredir yelektir ören olmuştur. Aklıma bunlar geldi aormak istediklerini seve seve cevaplarım
Toprak34 Aysingeldiislerdegisti bende hm den bi kac birsey begendim ama bir turlu karar veremedim hangi aylar arasi alsam. Siz 2-4 ay arasini ne kadar zamana kadar kullandiniz. Cok begendigim takimlari 2 giyip birakmasini istemedigim icin 4-6 ay arasi siparis vermek istiyorum sizce cok buyuk olur mu? Kasim sonu geliyor bebisimiz. Yeni baslayacagim almaya cok tecrubesizim.
Tazeanne0134 nslem yok kuzum bişe olmaz Allahın izniyle benim evde doğal gazlı sen terletip soğutmamaya bak o zaman hasta olur sad3ce dışarı falan çıkarken dikkat et o zaman üşür sivav baya soğuk bi şehir çünkü