Meltmc00 Merhaba kızlar bugün 38hafta olduk oğluşumla yarın muayenem var çatı muayenesi olacakmış nasıl oluyor canım acıyacak mı bu haftada açıklık kaç cm olabiliyor acaba açılmam var Mıdır
mcansum Meltmc00 elle oluyor kasma kendni normalde acımıyormus ama bnde enfeksıyon vardı dogum bSlamstı bakıldı biraz hor davrandıkar acılma olsn dye cnım ck yanmstı bnm
Pinpin Meltmc00 bende 38.hafta da çatı muayenesi oldum ve hiç acımadı çok kısa sürdü yani gözünüzü korkutmayın bence
Gamzeciks Meltmc00 doktor eliyle bakıyor. Biraz acıtabilir ama abartılacak bişey yok bence. 2 seferdir bakıyor bende. 36. 37. Haftada. Sürekli yokluyor 😂😂
Zeytinusss Meltmc00 benimde cuma günü randevum tam 37 olacağım gittiğimde. Doktor yüksek ihtimalle muayne eder diye düşünüyorum ve hem korkuyorum hem utanıyorum 😏 atamadim uzerimdenn
Pregnantmom Meltmc00 hic acımiyor diyemem ama o kadar abartılida bisey degil aslinda kendini rahat biraksan cok daha kolay ben biraz kastim utandigim icin ona ragmen soylendigi gibi korkunc bisey degil