Haticepinaar0 Kizlar eken gebelikte kese gorunmemesi normal mi ben bugun bebegimin kesesi goremedim oyuzden kan verdim ama normalde adet gunumle hesapladigim da 6 haftalik oluyoruz ilk bebegim olucan Allah nasip ederse
Crescent96 Haticepinaar0 canım bende 4+3 diyr biliyordum dün doktota gittim ultrasonda keseyi silik gördü renkli ultrasona yönlendirdi renkliye bugun girdim kese net gözüktü ve 6+2 dediler yani cok normal ☺️
Trabzon Haticepinaar0 canım ben ilk öğrendim de doktora flan gitmedim. Çünkü kese hemen gözükmeye bilir. Adet tarihimden 2 hafta sonra gittim . Ve kese güzelce gözüktü. 5 gün sonra tekrar gittim kalp atışı aldık. Sende hemen gidip de kafanı bozma
duygudorukbade Haticepinaar0 benimde 6 haftalıkken alttan bakıp gördü doktor görünür canim merak etme😊
Ikimelekannesiolcam Normal tabiki canm telaslanma bi hfta sonra gorunur emin ol adet tarhinr gore 6 hftalik olsasa iki hftasini cik zaten dha cok yeni
Haticepinaar0 Crescent96 Ya bugum gittim sonuclarimi da aldim ama doktorum ameliyata girdigi icin onu bile gosteremedim oladar tedirginim ki :(