Ebru0101 Kızlar 37+1 haftadayım geçen hafta nst de kasılmaların var dedi doktor çok k hareketli bi kıızm var karnım sürekli yamulup bi yerde toplanıyor ilk gebelik normal dogum istiyorum tevrubesizim bu kasılmaların bi anlamı vede zararı varmı tecrübeli anneler bi yardımcı olun 🙈🙈🙈 şuuuuuuuu kıdemsizzzz anaaaayaaaaa
guler27smsk_ Ebru0101 kasılma bsy deyil Doğuma hazırlık ben 36 haftalık ken gittim nst de çıktı bu hafta da gittim bsy çıkmadı cnm normal Doğum istiyorsan özel bölgene her gece zeytin yağı ve badem yağı sür dikişsiz ve normal Doğuma iyi geliyormuş bide ada çayı hurma tüket ddi doktorum
Ssraa 39+1 geceden beri kasılmalarım var karnım taş kesiliyor🙊 ebe akrabamız var onu aradım ve beraberinde sancı, su, nişan vb eşlik ederse bir anlam taşır dedi. Belden gelip kasılma yaparsa ve düzenli olursa doğum belirtisi oluyormuş, bekliyoruz😊
Ebru0101 Ssraa aynısı benimdr oluyor iştr sabah 6 da adet sancısı gibi bi sancı girdi geçti 😁😍 maşallah senin günün yakınmış
Zuhresule Ssraa ben düzenli kasılmayla acile gittim sadece 3 dkda 1 semsert oluyordu öyle doğum yaptım 🙂 ne nisan ne su ne sancı hiçbir şey yoktu. Doğum başladığı için de suni aldım sadece
Ebru0101 guler27smsk_ ya öyle yapayım o zaman peki nst kasılma bidaha çıkmadı mı zaten doktorda çok önemli bişe demedi kasılma için öyle aman aman bi sancıda olmuyor en azından 39 u göreyim istiyorum hurmayı arada yiyordum şiödi daha da çogaltayım yemeyi canım benşm 😁
Nagihantilbac guler27smsk_ aaa ciddi misin zeytinyağı ve badem yağı mı. Denicem canım mutlaka teşekkür ederim bu bilgi için
Ebru0101 Gamzeciks ay hadi ya nasıl peki alttan bakmak acıtıyor mu bana daha bakmadı yani bakar mıda bilmiyorum 😁
Gamzeciks Ebru0101 biraz acıtıyor ama çok değil. Acı eşiğin yüksek mi bilmiyorum ama. Asistanı iyi dayandın herkes çığlık atıyor dedi 😂. Geçen haftada bakmıştı. Bugünde baktı. Her hafta bakacak galiba. Nst de normal çıktı
guler27smsk_ Ebru0101 yk cnm ne erkeni artık dış dünyaya uyum sağlayabilir heralde senjn doğurmaya niyetin yok bacım 😂😂