Gizemvencoglu Arkadaşlar merhaba belki daha önce konuşuldu ama aranızda Eskişehir de Acıbadem hastanesine giden var mı ? İkili tarama testiylr ilgili bir kaç sorum olacak 🤗
Zhrnc Gizemvencoglu canım eskisehırden değilim ama daha yeni ikili test yaptırdım. Yardımcı olabilir miyim bilmiyorum. En azından yazın altlarda kalmasın diye yorum yapmak istedim 🙂
Esesli Gizemvencoglu bu postu bende çok açtım cevap veren olmadı. Yaptırdınız mı acaba testi fiyatı nedir?
Gizemvencoglu Zhrnc yaa teşekkür ederim 😊 o zaman size testle ilgili soru sorayım aşamalarını merak ediyorum nasıl yapılıyor önce muayene mi yoksa test mi nasıl ilerliyor test süreci ?
Zhrnc Gizemvencoglu canım elazığ medicalparkda yaptırdım normal muayene oldum bebegin uygun pozisyonunu bulmaya çalıştık bu arada iki çikolata yiyip gittim hareketlensin diye. Ense ölçüldü 1 cıktı. Burun kemiğine bakıldı. Baş popo mesafesi ölçüldü. Çok şükür sağlıklı dedi doktorum. Sonrasında verdiği formla kan verdim sonucu bekliyorum. 60 TL test 75 TL de muayene ücreti ödedim
Kekmez Gizemvencoglu çok kolay önce ultrasona giriyorsunuz 11 ve 13+6 . Haftaya kadar bebeğin ense kalınlığını ölçüyorlar makbul olanı 2.5 tan küçük çıkması daha sonra kan alıyorlar sizde ki trizomi ve down sendromu riskine bakıyorlar ikili test denmeside bu sebepten vucuttaki iki tane maddeye bakıyorlar
GlUysal Gizemvencoglu 215 tl ikili tarama canım Bodrum acıbademde o şekılde ben de 26 Mart’ta yaptırcam
Gizemvencoglu Zhrnc Zhrnc anladım zaten doktorum mutlaka yönlendirecektir insanın aklına her şey takılıyor işte 🤷🏽♀️ Teşekkür ederim 🙏🏼
Gizemvencoglu Kekmez evet kolaymış bakalım az kaldı insanın aklına her şey takılıyor sormak istedim teşekkür ederim 🙏🏼🙏🏼
Zhrnc Mehtaptahir Daha buraya geleli 4 ay oldu pek bilmediğim için Çevremdekilerin tavsiyesiyle zeynep hanıma gidiyorum. Çok ilgili ve tatlı bi bayan tavsiye ederim bende 🙂
Mehtaptahir Bende asker eşiyim de Tuğba hanıma gidiyorum bende memnunum 2 hafta sonra ikili test için gidicez ama yaptırmakta biraz kararsızım
Aysen11 Gizemvencoglu merhabalar 3 kez gittim oraya,hangi doktora gidiyorsunuz?esasen kütahyada oturuyorum,mide bulantilarim oldugundan simdilik burada gidiyorum ama daha sonra yine orada devam etmek istiyorum,karisigim biraz😣
Gizemvencoglu Esesli ben sigortalı çalışanım o yüzden herhangi bir güvence yoksa fiyatlar değişiyor arayıp bilgi alırsanız daha sağlıklı olur 😊
Gizemvencoglu Aysen11 Ramazan beye gidiyorum ben kendisi çok iyi bir doktor her gittiğimde terapiye gitmiş gibi hafifliyorum kendisini çok sevdiğim için de hastane değişikliği yapamıycam gibi gözüküyor hizmet bilgi her şey 10 numara ama ona göre de bir bedeli var işte fiyatlar biraz normalin üstünde olabiliyor bazı şeylerde ama genel olarak değer 😊
Gizemvencoglu GlUysal ben yaptırdım eskişehir de 40 tl ödedim güvencem olduğu için bir de bölgeye göre de fiyatlar değişiyor sanırım 😊
Cansummm Asli_19 aç tok farketmiyor bende yeni yaptırdım önce radyolojide ultrasona giriyorsun burun kemiği ve ense kalınlığı ölçülüp ona göre rapor veriyor radyoloji uzmanı o raporla Dr una çıkıyorsun o da bir form ile kan almaya yönlendiriyor. ben ultrasona 140tl kan almaya 160tl ödedim muayene ücreti hariç yani 300 tl ödedim ikili tarama testinin geneline.