Meriss Merhaba kızlar , ilk gebelik ve 16 haftalık olduk artık , yavaştan alışverişe başlamak istiyorum zıbın vs neyden ne kadar almak lazım neler gerekli tecrübeli anneler yardımcı olabilir mi , teşekkürler şimdiden 👏🏻
Askkokuluyavrum Meriss canim bence suan erken 24 e kadar beklemeni tavsiye ederim aksi bi durum olduğu zaman en azından bebeğe müdahale edip yasatma şansları çok yüksek doktorlar birde cinsiyet kesin olmasını bekleyin en azından doktorlar 24 den sonra daha net konuşabiliyor 24 den sonra değişen çok kişi olur
Haribo42 Meriss ben senin haftandayken baslamistim bi hevesle:)) ama oyle hosuma giden bisey oldukca aldim internetten bikac bisey her ay bikac bisey aldim simdi 29 haftaligim nerdeyse hersey bitti kendi ihtiyaclarim kaldi sayilir cok masrafli oluyo simdilik hevesini almak icn bikac kiyafet al o kdr
derinmilatuncay 20.haftada başlayın acele etmeden indirmden alabilirsiniz zamanınız çok.zıbın, tulum, alt açma yavaştan alabilirsiniz şuan sadece bunları alın kış bebişi olacak şuan piyasada yazlık modeller çok.ama hapymom uygulamanın diğer kısmında ihtiyaç listesi var orası da size yardımcı olur
Meriss teşekkürler hepinize 🙏 açıkcası şimdi bile halsizlik çarpıntı falan oluyo bende, o yüzden erkenden başlamak istedim , cinsiyetimiz belli ama bakalım 😊