Ciida67 Kizlar 5+6da kalp atisini duyabilirmiyiz cuma gunu gidicez cok merak ediyorum insallah duyariz
Annemmm2 Ciida67 ben 5+6 da cok az duyuldu alttan kalp atısı görünüyor d6 ama az duyuldu yavas dedi yarın gidicem 7+4 de bakalım ne olacak ne dşcek merak ediyorum
Burcu77 Ciida67 5+6 erken duymassan endiselenme biraz daha 7 hafta daha iyi duymak icin ben cok kurmustum duymayinca ama 2 hafta gecmek bilmemisti ama sen yapma 😊😊
hamilegunlugum Ciida67 5+3 te gitmiştik kese göründü bir hafta sonra gel dedi doktor şimdi 7+4 yarın gidicez inşallah duyarız🤲🏻
Ciida67 Annemmm2 bende cok merak ediyorum o yuzden dayanamicam gidicem gidiyim dimi beklemiyim biraz daha :)
Kubuuu1 Ciida67 biz 6+3 te çok kısık duyduk doktor da küçük olduğu için tam duyamıyoruz dedi 9. Haftada tekrar gittik gümbür gümbürdu maşallah en azından bir hafta daha bekleyin net duyarsınız insan ilk başta çok sabırsızlanıyor 😊
Asli92905 360604 umarım bir tehlikesi yoktur. Hamile oldugumu bilmeden kist için kontrole gitmiştim. Alttan ultrasonla baktığında hamile oldugumu öğrendim. O sırada kalp atışlarını dinletti
DemetDigesu Ciida67 ılk 3 ay kalp atısını dısardan dınlemek zararlı bebege ısı gonderıyor dr ekrandan gostetıyor o yeterlı oluyor dınlememeyı tercıh edın bence ben 12 haftalıkken cok kısa duydum