ilkgozagrimizgeliyo Zeynepzeze asla önermem tanıdığımız bi barış var ablasıyla 13 senedir küs nerde barışcıl insanlık ?
Zeynepzeze ilkgozagrimizgeliyo Ne alakası var isimle şimdi bunun? Her ismi taşıyan anlamını yaşamaz zaten hanım efendi. Savaş olsa ismi savaş mı çıkaracak kişi. Bakış açınız ilginçmiş. Belki küsen adam haklı, adı Barış diye küsmesin mi 😂😂😂 Ben kulağa hoş geliyor mu diye sormuştum. Neyse boşverin siz
Bahara ilkgozagrimizgeliyo ne alak be ne saçmalamışsın sen öyle 😂 eşimin adıda Barış gayette barışcıl bi insan kin nedir bilmez aksine bana kızar ne kadar kincisin diye 😂 unutmayınki isim insanlara sirayet edebilir ve bu konu aslında önemlidir sizin barışta bi sorun var bence
Bahara clmmmmm ay katılıyorum canım benimkide öyle. Diyorum ismin gerçekten sana sirayet etmiş okadar sakin barışcılki 😊
ilkgozagrimizgeliyo Bahara niye saçmalayayım çevremde ki barış İsimli kişinin kişiliğini söyledim her barış bir olacak diye biişey yok ! Her yiğit de yiğit değil her barış da barışcıl değil olanı söyledim saçmalamış mı oldum ?! Evet bizim barışta büyük sorun var
ilkgozagrimizgeliyo Bahara asla önermem tanıdığım bi barış var demişim her barıştan mı bahsetmiş olmuşum anlama kapasitene hayran kaldım 🤣🤣🤣
Bahara ilkgozagrimizgeliyo ay he hanfendi he anlamaya anlamaya koca üniversiteyi bitirmişim hamile hamile hala bidaha okuma peşindeyim ama sizin kıçı kırık yorumunuzu anlamadım. Sizinle muhattap olamıcam daha fazla.