Cln_bhc123 Benim bebeğim 5 inci ayına kadar sakladı kendini aranızda benim gibi olan varmı paylaşırsanız sevinirim😘☺️
EvlatKalbinMeyvesi Cln_bhc123 6.ayımda öğrendim bende kontrole giderken sürekli çikolata yerdim bebeği hareketlendirir diye fakat yinede arkasını döner göstermezdi😄 sonunda öğrendikki erkekmiş ☺️
Mervevrem Cln_bhc123 16. Haftada %80 kız dedi malesef renkli ultrasonda bacakları kapalıydı kız desem yalan olur hazırlık falan yapma den dedi göstermedi doktorun odasına girene kadar ne çikolatalar yedim yok bana mısın demedi vala tam 6.ayda öğrendim net olarak kızmış
BirVeraAnnesi35 Kalppp genelde göstermeyene kız derler😊Bana öyle dediler ama demek erkekde olabiliyormuşş
Rahime83 Semooshh aynen ya banada doktor kız gibi ama göstermiyor dedi biri de erkek dedi 4 buçuk olduk ama net olan bişey yok hayırlısıyla sağsalim alalım da bebeklerimizi bu ay gösterirler iinşallah
Cln_bhc123 EvlatKalbinMeyvesi yaa demekk her kendini saklayan kız değilmiş bezen erkek bebeklerinde utangaclıpı tutuyormuş😂
BirVeraAnnesi35 Cln_bhc123 benim gibi birini görmek sevindirdi benii😊😊 bizde 5 aylığız 20.haftadayım ve hiç göstermedi kız olabilir göstermiyorsa dendi ama artık babasıda bende meraktan ölüyoruz😊
Cln_bhc123 BirVeraAnnesi35 demekk her saklanan kız değılmiş bunu yenı öğrendim arkadaşlardan bence sızde kendınızı kız dır kesın dıye kaptırmayın erkeklerde utana bılır ve sallaya bılır😂
Gelmsim Cln_bhc123 canım bende aynı şekilde oldum iki hafta önce öğrendim. Ama doktorlar anlıyor görmese bile😌
Semooshh Rahime83 inşallah canım ya kız gibi ama kıyafet bişey alma Bana Bi daha sor dedi 😅 Bi sonraki randevu yu bekliyorum sabırsızlıkla.