Hergün doğum postları okuyup yorum yapiyodum dogmuyo dogmuyo diye artık 40+2 olmuştuk ve doktorum son 2 3 günlük suyu kaldığını suni şancı ile baslatabilicegimizi söyledi sıfır açıklık ve yumuşama vardı bebeğin başıda hala yukardaydi ve benim catimin basik olduğu söylendi buna rağmen normali denemek istedim ve 6 saat suni şancı çektim sonuç yarim cm açıklık oluştu ve bebeğin kafası hala kanalda değildi ebe çok uzun süreceğini ve bunun sonucundada normal doğumun olup olmayacağını bilmedigini söyledi bunun üzerine doktorumla sezeryan kararı aldık 21.06.2019 saat 17.45 de oğlum geldi.. Bi anda suni şancı kapatıldı ve spinal sezeryan icin hazirlanmaya başladık sonda takılırken çok az hissettim kendinizi kasmayın belime yapılan iğne sinek ısırığı gibiydi ve ayaklarıma kadar bi anlık irkilmeyle uyuştum doktoruma baslamayin hissediyorum dedim hazırlık yapıyoruz daha dedi ama ben kestigini biliyodum acı hissetmedim ama yaptığı herşeyi hissediyodum bi an öksürme hissi geldi oksurdum ve doktorum yapma dur dedi bogazimda birşey var dedim ve beni uyuttular sanırım sonrasini hatırlamıyorum yani bebeğimi o an göremedim onu çok istiyordum 😔 Gözümü actigimda hala ameliyathanedeydim bebeği vermişlerdi eşim basucumdaydi ve gordun mu dedim gordum dedi ben ağlamaya başladım beni odaya götürdüler bebeğimi kucağıma koydular tarif edilmez bi duyguydu ve sonunda oğluma kavusmustum.. ilk 2 günüm zor geçti çünkü bana normal doğum diye lavman yapılmıştı bu yüzden sezeryan sonrası gaz çıkarmam zor oldu 2. gün gaz cikardiktan sonra rahatladim ve yavaş yavaş ayaklandim şuan iyiyim 3 günlük olduk bebegimle ilgilenebiliyorum ama yardim alıyorum tabiki dikislerde hala yanmalarim var ama bunlarda geçer sütümde iyi şimdilik doyuruyo oğlumu rabbim isteyen herkese nasip etsin sezeryan yada normal tüm hamisler sağlıkla kolayca yavrularina kavuşsunlar inşallah darısı sabırsızlıkla bebeklerini bekleyen annelerin başına o beklemeyi en iyi ben bilirim 😊 Merak ettiklerinizi sorun cevaplim kızlar 🤗