Ozlemr Merhaba arkadaşlar. 24 haftam bitti bugün sadece regenesis max ve tiroid için ilaç kullanıyorum. Demir hapı d vitamini falan demedi hiç daha doktorum sizler neler kullanıyorsunuz aklıma takıldı çok.
Mrvcvn Ozlemr bende 23 +3haftaligim 12 . Haftamda beri maltofer kan ilacı ve decavit vitamin kullanıyorum
Esrelf Ozlemr d vitamini mutlaka alın bebek çok iyi tüketiyor. Birde güneş görmüyorsanız en alt seviyye düşüyor.
Ozlemr Mrvcvn kansızlık var diye mi kan ilacına başlandı yoksa genel olarak tedbir olsun falan diye mi acaba? Bir de diğer ilaç ne için acaba ?
ggzmkrcc Bende 20+5 decavit devit ve balık yagı hapı ayrıyetten hamilelk öncesinden beri tiroid ilacı kullanıyorum
Mrvcvn Ozlemr kansızlık yoktu ama kansız kalmiyim diye tedbir genelde çoğu hamileye veriliyor decavitte vitamin bebeğimiz bizim vücudumuzdaki birçok vitamini aldığı için gerekli bu hap yediklerimizi vitamine çevirip vücudumuza veriyor
ggzmkrcc Ozlemr doktor özellikle damlasını alcaksın demişti bana yenidoğan bebeklere de veriyor sağlık ocakları
ggzmkrcc Ozlemr hyr 10 damla kasıga damlat iç demişti 10 damla çay kaşığını bile doldurmuyor zaten tadı ayçiçek yagıyla aynı pek sevmiyorum 😂
Ozlemr ggzmkrcc Ebecik çok teşekkür ederim cevabınız için. Peki sizler kan ilacı içiyormusunuz demir hapı falan
ggzmkrcc Ozlemr bana henuz yazmadı gecen ay sordugumda 5. Aydan sonra baslarız hemen gerek yok dedi kimisine hemen vermişler heralde her doktor farklı uygulama yapıyor bu konuda saglık ocagında 2 gun once aşı oldum biz kanın düşük de yüksek de olsa veriyoruz dedi
gulcins Kızlar bende 20.haftaya kadar elevit kullandım.20. Haftadan itibaren de krillom krill oil yağlı balık yağı,gyno ferro sanol Demir hapı ve osteozing magnezyum hapı kullanıyorum