Burcuuu12 Kızlar iyi akşamlar. 8 haftalık hamileyim iştahım çok kapalı bir şey yiyemiyorum 3 kilo vermişim problem olur mu? Sizde de oldu mu bu durum iştahım nasıl açılır 😔
KubSav33 Burcuuu12 benimde ayni alti haftaligim kilo veriyorum sorun olmaz annenin kilo vermesi biz kilo aldigimizda da bebek cok besleniyor anlamina gelmez zaten sevdigin seyleri yoyerek istahini acabilirsin yesillikler sut istah acar kuruyemis fln iyi gelir
Busrabora Burcuuu12 ilk 3 ay kilo hep veriliyor cok problem değil aslında bende vermiştim ama bebegin gelişiminde sıkıntı yoktu folik asit meyve vs tüketiyordum baska hiç bişey yiyemiyordum
Alarasel Burcuuu12 eğer bebeğin için gnlk ymn gerekenleri yemiyorsan tabikide sıkıntı olabilir örneğin süt oeynir yumurta yoğurt gibi
Muallimehanim Burcuuu12 Ben ilk 3 ayımda 8 kilo vermiştim. Merak etme bişey olmuyor. Zaten ilk 3 ay bebek senden beslenmiyor depolardan beslenşyor. Sonra alırsın sıkıntı yapma
Kalbiminsesi 55 kilo.ile.hamile.kalim.ilk aylarda agzinin tadi olmuo insanin sonra 52 kiloya düştüm ve 4.aya kadsr hic kilo almadim binsorunum yok sukur norml yani
Catsmomy Gebeliğin ilk aylarında bazılarında olabiliyor böyle şeyler sonradan düzene girer ama meyve kuruyemiş vs az da olsa yemeye çalışım naçizane tavsiyem:)
Burcuuu12 Muallimehanim kahvaltı yapamıyorum adam akıllı zorla bi kaç lokma alıyorum. Umarım düzene girer 😔
EvlatKalbinMeyvesi Burcuuu12 ilk 4ayda bulantıdan 6kilo vermiştim 66 kilo ile hamile kaldım 60a düştüm şuan 37haftalık olduk 80kilo oldum😄 Allahtan ilk zamanlar kilo vermişim diye şükrediyorum yoksa ne olurdu halim 😁
Skn23 Burcuuu12 bende verdim 3.5 oldum şimdi geri almaya başlıyorum verdiklerimi canım normal ilk 3 ay