GamzeAltndas Zelalzelal bugün kiyafetlerini yıkadım ütülemesi kaldı ,bide beşiği kaldı oda ayın 9unda gelcek sonra tamamız Allaha şükür ☺️
Zelalzelal GamzeAltndas senin de bitmiş odur bende netten sipariş verdim beşiği ama içindekileri yıkamadım daha beşikle gelenleri
meva_ Zelalzelal 4 saat uyursam şükrediyorum 😀 zaten uyandığım da su gibi oluyorum yatarken öle gibi yani duştan cıkmasam anca kendimi kötü hissediyorum aslında bisey yok ama pskolojik etkiler 😀😀
Lylknt Tazeannevebebegi evet bebek inince bacakta ağrı oluyormuş sanki sol ayağımın üstüne basınca boşluğa basıyorum öyle feci Bi ağrı
Tazeannevebebegi Lylknt benmde sağ ayağımda öyle ağrı var bir de ne sorucam canım vajinam şiş gibi kilo aldım ondan sanıyodum ama sivilcede çıktı sende böyle bi şey oldu mu
Merymery2233 sevval55 bence büyük bir akıllılık olur ben başkasını dinledim şimdi halim yok kolum kalkmıyor 😞
Lylknt Tazeannevebebegi sivilce olabilir diye duydum ama bende yok sadece şiş evet gerçekten anne olmak zor rabbim yardımcımız olsun 😢
Ftlyztrk1 33+5 bugün kıyAfetler yıkanıyor bu hafta inşallah bavul hazırlama işim biter beşik aldım dolap perde abajur alınacak bir de bebek arabası
Zelalzelal meva_ benim bel bacak ağrım var diş ağrısı da baş ağrısı da başladı bebek de büyüdü ağırlaştı uykuyu çok özledim