Kubradem Hanımlar 16+3deyim çatlak için kullanıp memnun kaldığınız şeyler neler şimdiden başlamak lazım ben şimdilik nemlendirici krem sürüyorum
Sunay10 Kubradem benimden bilgim yok Hindistan cevizi yağı bebanten krem sürenler varmış bakalım bilgili hamişler bende öğreneyim
espalp Kubradem Hindistan cevizi yağı, bebe yağı ve lierac sürüyorum. 25.haftadayım karnım da kocaman ama şu an çatlak yok çok şükür. 12.haftadan beri bu üçünü farklı farklı zamanlarda düzenli olarak kullanıyorum
Ebrumila Kubradem canimm striacare kullanmani onerrm .. bende doktorumun onerisiyle kullanmaya basladm
Mlssa Kubradem Badem yağı👍🏻 29+2 yim hiç çatlama olmadı. 3.ayda başlamıştı biraz ama badem yağını sürdüm kesildi resmen bdaha çatlamadı.Tabi son zaman ne olur bilmiyorm☺️
Sertap_2020 Bende bir blog yazısında okumuştum kayısı yağı susam yağı kakao yağı ve badem yağını karıştırıp hergün sürmek gerekiyormuş. Bizde 6 haftalığız yağların hepsini aldım ama daha kullanmaya fırsatım olmadı
AYsegulusal Kubradem ben ilk badem yağı aldım bir şişe kullandım ama tüylenme yapıyor sonra zeytinyağı sürmeye başladım karınımm çıkmaya başladığından beri iki gün e bir sürüyorum karnıma göğüs bölgesi basen kalça otuz haftalık oldum hiç bir şey yok inşallah olmaz şimdiden sonra da tabi bol su içmek de etkili imiş aklımda olsun
Elif1903 Badem yağı maalesef çok kötü kıllanma yapıyor ilk hamileliğimde kullandım ve karın göğüs bölgemde kullanma yaptı zeytinyağı tavsiye ederim ama ilk önce zeytinyağını Ocak’ta iki dk ısıtın soğuyunca sürün asitini almanız gerekiyor
BrcTpl Kubradem ben frei öl aldım catlak oluşumunda para iade garantisi var mühendisin oglunun da tavsiye ettigi bi marka ben simdilik memnunum
Hiloss Kubradem Aktardan aldığım Hindistancevizi yağı Kakao yağı Badem yağı E vitamini ni karıştırıp bu karisimi surdum hergun cok şükür 32. Haftadayim çatlak yok sonrasında ne olur bilemem çokta kilo almadım ama ellerime yüzüme bile çok iyi geliyor güzel nemlendiriyor
Zmrtbdk Kubradem 34. haftadayım.Sadece tatlı badem yağı kullandım.Şu ana dek en ufak bir çatlama yok ama bundan sonrasını bilemem tabi 😅
Zeyno16 Bende bugün aldım aktardan. Dermaderm çatlaj önleyici badamyağı zeytinyağı ve kakoyağı özlü krem. İnşaAllah iyi gelir 20+2 oldm karnım 2 gündr kaşnyodu baktım çok az bi çatlk olşmya başlmş İnşaAllah çoğlmz
Ngso 29 haftadayım 4. Aydan beri Hindistan cevizi yağı kullanıyorum çatlağım da yok tüylenmede yok çok şükür
Elwing6 Hindistan cevizi yagina guvendim 28.haftamda catirdadim catlak kremim evomerre ye agirlik verdim renginde bile acilma oldu kesinlkle krem kullanin
Mevsimbahar Kubradem çok üzgünüm eğer anneniz ablanız kız kardeşiniz çatladıysa sizde çatlıyosunuz 33. Haftada çatlağım oldu, öncesinde yoktu.
Minupa03 Gamzeus Yok tatlım o kantoron diye geçiyor birde sarı kantoron yağı var onu kullanıyorum iki gün boyunca karnım yumuşacık oluyor 😇 ve çatlak olmasını engel oluyor 😊