Evinanne kader34 girersin tabi çok normal ben hastaneye gidip serum yiyordum her gün hüngür hüngür ağlıyordum Bebek gibi ahhh günde 12 defa kusmuşluğum var hiç bişi yemeden hemde😭
Tazeanne0134 kader34 seninki erken başlamış kuzum ben bugün 9 haftalık oldum ama hala devam ediyor kaçta biter bilmem
Evinanne Kubradem valla bende şok ama safra diyorlar ya o çıkıyordu sürekli o şekil 2 hafta sürdü sonra azaldı tabi 2-3 kusma şuan ama bulantım ağzımın tadının kötü olması hala aynı😏
Elifceren Suan 16 haftalik hamileyim hala migdem bulaniyo hersey kokuyo yiyemiyorum birsey , 5 haftamdan beri cekiyorum nezaman bitecek diye bekliyorum cok zor rabbim Herkezin yardimcisi olsun 😔
Demet71 kader34 benim de 7. Haftada başladı 16. Haftaya kadar devam etti. Sonrasında hiç olmadı ama çok iyi bilirim çok zor Allah yardımcın olsun 🙏🏻 İnşallah benimki kadar uzun sürmez kimsenin...
Mervemehr kader34 6. Haftamda başladı her dakika bulanıyodu. 3. Ayda bitti ama 4. Aya kadar yine ona buna tiksiniyodum kendi kendime. Reklamda gördüğüm yemekli şeyler bile midemi bulandırıyodu. Herşeyi denedim ama hiç bişey yaramıyo çaya limon sıkıyodum bol bol çok klasik ama o bi kaç saat azaltıyodu bulantımı. Sonra yine kusuyodum. Şimdi ama herşey yiyorum. Yani kısacası öyle tamamen geçiren bişey yok bulantıyı dayanmak lazım😞
Zmrtbdk kader34 canım o en zor dönemlerden biri.En güzel kokular bile içini kaldırıyor insanın.Benim de 24 saat süren bulantım vardı.Gece tuvalete kalktığımda bile hala bulanıyor olurdu yani öyle belli saatler değil.İnsana hayat zindan oluyor bir süre.Yiyebildiğin bir iki şey mutlaka vardır kuru ekmek bile olsa 2 saatte bir ye.Mide boş kalınca daha kötü oluyor.Benim 12. hafta azalmaya başladı.13. haftaya geldiğimde tamamen geçmişti.Doktorum da zaten 12. hafta gibi biter genellikle demişti.Bazı arkadaşların 1-2 hafta daha sarkabiliyor.Bu geneli tabi 😅 çok çok az kadının epey daha uzun sürebiliyor.Biz o ihtimali düşünmeyelim 🤗
Dorukunannesi95 kader34 10.haftada bitmisti. Hic kusmamami da sabah uyanir uyanmaz yediğim cubuk krakerlere borçluyum
EvlatKalbinMeyvesi aysuncelk evet canım oğlumuz olacak inşallah az kaldı sayılır senin belli mi kaç haftalıksın😊
aysuncelk EvlatKalbinMeyvesi 8+4 günlüğüm canım hiç mide bulantım yok sadece ayaklarım üşüyo bide sürekli et canım çekiyo :)
Zsare 4 ay sürdü. Hayatım mahvolmuştu. Doktorum bitkisel bi hap verdi Premesis Plus. O bana çok iyi gelmişti, doktorunuzdan rica edebilirsiniz. Premesis Plus sana aşığım😍💕😀😀
Csena aysuncelk kader34 Dramamine diye bi ilac var elim ayagim oldu icmeyince yerimden kalkamiyodum hep kusuyodum ve mide bulantim vardi cok iyi geldi simdi 13 hafta oldu gecti ama 4. Haftadan 11 e kadar ictim doktorunuza yazdirabilirsiniz