Henüz doğum yapmadığınız için epidural sonrasını anlatıyorum😂 Sabah saat 9da 4 cm açılmayla epidurale alındım. Tek sıkıntısı oturur vaziyette cenin pozisyonu alıyosun sancıdan ve göbeğin büyükliüğünden o zorluyo. Kesmlikle kıpırdamamak gerekiyo. Açıkcası ben sancıdan solayı iğneyi pek hissetmedim . 9:15de odaya geldim. 10:30a kadar uyudum ama ben hayatımda böyle bi uyku uyumadım 😂 çok dinlenmiştim uyku arasında sancı gelince uyandııryo çünkü güzel dinlenemiyosun. Neyse 10:30da uyandım ama o sancı diğerlerinden çok başkaydı. Herkes anladı zaten doğum sancısı olduğunu. Tuvalete girdim Allahım bu nasıl bi rahatlama 😂 tuvaletim ypk ama bacaklarmı açıp oturunca öyle rahatladım ki . Annem ne diller döktü çıkmadım. Dedm doğumhaneye gidene kadar burdayım beni bırakın. Ebeyi çağırdı oda . Ebe ölçtü 8 cm hadi gidiyoruz dedi. Doğumhaneye girdim , çatala yattım. Sakın tvdekiler gibi bağıra çağıra ıkınmayın😂 sessiz sakin ıkınjn ki nefesiniz yorulmasın 😂 neyse 18 dk sürdü doğumum. Kızım doğduğu an ne çektiğim sancı ne acı hiçbir şey kalmadı. Derlerdi inanmazdım doğruymuş gerçekten. Doktor göğsüme yatırdı ve ben hayatım boyunca o anı hiç unutamicam sanırım 🥰 teninin pürüssüzlüğü o kadar güzeldi ki, o kadar güzel kokuyodu ki tarifi yok bu hislerin 😍 kızımı aldılar işte karnıma bastırıp içimde kalanları komple çıkardılar. Dikiş atıldı o esnada bi iğne yaptılar o ne için bilmiyorum. Sonrasında odama geçtim ve resmen bayılmışım (uyku)😂