Zeynpaysimannesi Merhaba hanımlar benim 2. Gebeliğim ilk doğumum Sezeryan ile oldu , şimdi 2. Ye hamileyim ve doktorum 40. Haftayı beklemeyiz 38. Hafta da alırız diyor , acaba neden ikinci sezeryan böyle erken alınıyor?
Hll Zeynpaysimannesi bana öyle bisey demedi canım. Aksine 40a göre bilgi veriyor ama benim ilki olalı 4 yıl oluyor eger seninki az ise ondan olabilir.
GuelGltkn Zeynpaysimannesi planli sezeryanlarda bide heleki sizin 2. oldugu icin 38 haftada alirlar bebegi genelde cünkü egee normal sancilarin baslarsa komplikasyon olabilir diye 40 haftaya kadar bekletmezler planli sezeryanlari.
Cansn Zeynpaysimannesi doğum 37-40 hafta arasında olursa maidındA doğum olarak kabul ediliyor. Doğum yapma oranlarına bakıldığında en sık 38-39 hafta arasıdır. Daha geç bir tarihe verilirse doğumun başlama ihtimali arttığı için ona göre veriliyor. Acil sezaryen olmaktansa tarihli olmak daha iyi.
Gulayuraz Benim de oğlum 2.5 yaşında 35 haftalığım doktor 38 de alıcaz dedi deri inceliyormuş gerildikçe o yüzden riske atmıyor doktorlar