Meleks Bugün itibariyle 35 haftaya girdim doğumuma az bir süre kaldı. Doğumumun kolay olması için neler yapman gerekir. Önerileriniz nelrdir ya da siz neler yapıyorsunuz
Zeynepasya24 Meleks bende 35 haftamdayım birsey yapmana gerek yok aslında hersey zaten normal seyrinde ilerliyor hareketsiz kalma yeter bacaklarını uzanırken ayaktayken vs açma germe yap pelvik kasların Çalışsın zaten çatımız geniş olursa normal yaptırır .. o değilde senin de ayrım sızın oluyor mu karnım agrıyor bi de Bebek hareketlerin nasıl senin benim akşam daha çok oynuyor gündüz oynamıyor gibi bugün çok korktum 😟
Nurecren Meleks Bol bol yürüyüş, merdiven inip çıkmak, plates, hurma, meryem ana eli otu, inşirah Allahın izniyle kolaylaştırır 😊
Karen_ozge Bende 38 haftalık hamıleyim hurma yıyorum meseka hergun herseye faydası oldugu gbı rahımın açılmasınads cok faydası var 3 lıtre. Nerdeyse su içiyorum ve son zamanlara doğru sıcak dus dıyorlar hergun bu havalarda zor ama en azından hergun ılık duş yumuşatıyor onuda bı doktordan duymuştum bunlar açılmayı sağlayan seyler benım 2 haftam kaldı hepsini yapmıyorum cunku cuma gunu elim askerden gelcek o gelmeden acılma olur doğar korkusuyla 😊 ama cumadan sonra hergun heosını yapıcam