Haticepinaar0 Ygmrr insAllah canim hepinizin bebekleri sag saglim Allahin izini ile almayi nasip etsin. Ben keseyi suan yeni gördüm 7 haftalik olucak 2 hafta sorna kalp atisini duymaya gidicem insAllah 🙏
Ygmrr Haticepinaar0 insallah, o anki duygu paha bicilemez zaten o minik kalp atisi sesi ,Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Hamd_olsun Derya89 ben 3+2 de gebeliği öğrendim yumurtlama gününden bu yana şiddetli kasık ağrısı var
Haticepinaar0 Hamd_olsun Bunlar cok normal ama benim agirilarim yok sadese sag kismimda batma oluyo arada sirada 5 haftaligim bende Allah kolaylik versin canim Bunlari cekip sonunda en guzel hediyeye kavusmak pahabicilemez 😍🙈🙏🙏
Haticepinaar0 Derya89 Benim daha hamile oldugumu ogrenmeden siddetli migde bulantim vardi tes yaptim evimde pozitif cikti 2 kere denedim hatta sadece migde bulantimdan anlamistim hamile oldugumu sizin var mi peki
Derya89 Haticepinaar0 benim sadece günüm geçtiği için acabamı diye düşündüm pek bi belirtimde yokta oyüzden merak etmiştim sanırım yine adet olucam😒
Haticepinaar0 Hamd_olsun evet Canim ben beta icin 2 kere kan verdim 1 hafta sorna kesemi gorudum ve 5 haftalik oldugunu ogrendim 2 hafta sorna 7. haftamda bebegin kalp atisini duymak icin gidicem allah nasip ederse 🙏
Mucizeannisi Merhabalar 5 haftalık hamileyim bende. Çarşamba günü kontrolümüz var umarım miniğimi görebilirim. Şimdilik sadece karın ağrıları ve kasık ağrım oluyor bazen. Allahım hepimize sağ Salim yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin. Fıstıklar 😘
Haticepinaar0 Derya89 Canim bazen bu belirtiler kendimi gostermeye bilir bunyeden bünyeye değişiklikler vardir yine ümidini kirma Rabbim herseyi kismetiyle veriyo 😘🙏
Mucizeannisi Merhabalar 5 haftalık hamileyim bende. Çarşamba günü kontrolümüz var umarım miniğimi görebilirim. Şimdilik sadece karın ağrıları ve kasık ağrım oluyor bazen. Allahım hepimize sağ Salim yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin. Fıstıklar 😘
Haticepinaar0 Mucizeannisi Amiiin canim insAllah Cok normal guzel belirletiler sonunda en guzel hediyeleri almak varsa 😍
Haticepinaar0 54321 Hosgeldin aramiza 😍 Rabbim saglikla almayi kucagina almayi nasip etsin canim🙏 InsAllah
Hamd_olsun Haticepinaar0 hayırlı olsun İnşaAllah sağlıkla al kucağına. ben 4+6 yarın İnşaAllah tam 5 haftalık olacam daha keseyi göremedik Pazartesi gidicem dr hayırlısı bakalım