Dilos10 Haticepinaar0 amin inşallah cümlemizin 😊 Allah isteyen herkese nasip etsin aratmasın inşallah 🙏🏼
Emineek Merhaba bugün bizde 7+0 haftalık olduk ve ilk kez kalp atışını duydum. Fakat yaklaşık 8 gündür kafid kanama ve düşük riskim var. Progesteron alıyorum ve yatıyorum sürekli. Rabbim inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder.
Sumeyyayildiz Emineek Benim de kanamam oldu aynı hapı kullanıyorum sürekli yatıyorum. 7+5 deyim sen de 5 gün önce yazmışsın aynı günlerimiz. Günde kaç mg alıyorsun. Ben 8 saatte bir 200 mg lık alıyorum.
Emineek Sumeyyayildiz ben sabah akşam 200mg alıyorum. Aynı zamanlardayız evet. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız. Kanaman devam ediyor mu?
Sumeyyayildiz Emineek Hastanede yattım dört gün orda sabah akşam 200 verdiler kesilmedi tam olarak bi kahve bi kırmızı geliyordu taburcu ettiler evde de kesilmeyince özel doktoru aradım durumu anlattım o da 8 saatte bir 200 al dedi anca öyle kesildi. Dört beş gündür de kahverengi akıntı geliyor hala
Emineek Sumeyyayildiz benim de 8 gün sürdü bir senin gibi bir kırmızı bir kahverengi ilk gün iğne yaptılar sonra ilaç tedavisi. Ben evde yatıyorum sen de yat hiç kalkma
BUSRA_6761 Merhabalar benm ilk gebeliğim şuanda 5 haftalık daha kesesi oluşmamıştı doktorumuz 1 hafta snra gelmemizi söyledi Umarım bir problem yoktur
Haticemre21 BUSRA_6761 bende suan 4+5 deyim kan testi yaptirdim da dün öğrendim henuz gitmedim doktora da. Siz gittiniz mi
Haticemre21 Smg38 canım keseyi gördünüz mü acaba benim de suan 4+5 testle öğrendim doktora henüz gitmedim de.
Smg38 Haticemre21 evet canim 5.haftamda kesemi alttan muayneyle gordum suan 6.haftama girdim.kalp atisi ve bebegi karindan ultrasonla gorduk sukur sende 5 de git bekleyebilirsen 6da git
Hamd_olsun Haticemre21 ben 4+3 üm dün doktora gittim beta 1500 lerde kese görünmedi dr normal dedi Pazartesi randevu verdi gel görürüz dedi
Hamd_olsun Buradaki herkesten ricam cevap lütfen ben 5. Haftanın içindeyim lekelenmem ve kahverengi akıntı oluyor. Açıkçası korkuyorum dün doktora gittim progestan verdi benim gibi olan var mı acaba
Smg38 Hamd_olsun canim bu genelde bir cok gebenin derdi oluyor progestani fitil.seklinde gunde 3kere kullanirsan inan bana cok ise yariyor
Rabia83 Hamd_olsun benim de leke geldi KuZum içini ferah tut rabbim ol dedikten sonra hiç dert etmeyiniz
Smg38 Hamd_olsun ozele mi.gidiyorsun devletemi devlet bu lekelenmeler konusunda daha cok.hastanin ustune dusuyor mesela.ben acibadem hastanesine gidiyorum.ama devletle.ikisini vir yurutuyorum 2tane kaybim var ikiside hep lekelenmeliydi gttikce artiyordu ustelik kesinlikle ihmal etme canim.insallah hayirlisiyla aliriz kucaklarimiza
Yesimrastikci Haticepinaar0 5+6 haftalığız :) birazcık kotkuttu bebişimiz bizi kanamayla karşılaştım progestan kullanıyorum ekstradan progesteron hormonu içeren iğne verdi doktorum kanamayı kesmesi için sürekli yatıyorum sadece ihtiyaçlarım için kalkıyorum kanama kesildi çok şükür haftaya kontrolümüz var kalp atışını duyacağız Allah nasib ederse inşallah
Haticemre21 Hamd_olsun benimde 4+5 daha erken gorunenler de varmış bende yarın gidicem umarım gözükür 🤔