gulssen Kubradgrmnclr elancyl diye bir çatlak kremi aldım. Hatta eski çatlakları da geçiriyor :) Göbekte kıllanma da yapmıyor. Son ayımdayım çok hafif çatlak oldu o da doğumdan sonra geçermiş.
Merveykaya Ben ilk aydan beri hindistan cevizi yağı kullanıyorum son ayımdayım çok minicik yeni çatlağım oldu inşallah artmaz 🙏☺️
Oyali Kubradgrmnclr şişliğinin sebebi muhtemelen kabızlık ve gazdır çatlaklara gelince ani kilo kaybı yaşadığın için oluşmuş ilerleyen zamanlarda kilo alınca yırtık haline gelir krem falan kullan ama yinede çatlaklar oluşacaktır Yapacak pek fazla bişey yok 🤷♀️
Oyali Kubradgrmnclr Valla vücut yapına bağlı ben 35 haftayı bitirmek üzereyim karnımın alt kısımlarında yırtıklar var ama rahmin üstünde oluşanlar kadar yok orda daha fazla yırtık oluştu ve banada morardı
MrsG Lierac kullanıyorum ben indirimdeyken almıştım. 21+4 teyim henüz çatlağım yok. Tavsiye ederim daha önceden de iyi olduğunu çok duydum. Ayrıca bulabilirsen kakao yağı ama katı olacak margarin gibi. O da çok etkili. Bronzlaşmak için de birebir 😊
25agustos Hindistan cevizi yağı badem yağı zeytinyağı vazelin ne varsa kullanıyorum ama yne de çatladım. Bu aralar biraz durdu gibi vazelin ve duştan cıkarken birazcık soğuk su tutmanın etkisi olduğunu düşünüyorum.