Canlar 9+6 dayim bugun doktora gittim. Ankaradayim normalde takibim izmirdeydi. Dusuk tehdidi oldugu icin ankaraya geldikten sonra yolculuk sknti oldugu icin izmire gidemedim. Doktorumun cok iyi oldugunu soyluyorlar ama ben pek guvenemedim kendisine. Gecen hafta lekelenmem oldugu icin acil ona gittim. Kan uyusmazligi oldugundan acil igne yapilmam gerektigini soyledi ve bende igneyi bulup yaptirdim. Bugun kontrole gittigimde aslinda oncesinde bi kan uyusmazligi testi yaptirmam gerektigini bunu istedigini soyledi. İsrarla soylemedigini soylese yanimda esiminde bunu duyacagini ve bilseydik tabiki yaptirirdik dememe ragmen beni tersledi. Gebeligim en basinda kan uyusmazligi testi yapilmisti zaten bana. Simdi ne yapcaz dedim yapcak bise yok dedi🤢sizlere ilk sorum igne oncesi doktorun dedigi kan uyusmazligi testini tekrar yaptirmali miydim yaptirmadim diye bebegim zarar gormus mudur ya da gorur mu?
ikinci sorum da idrar yolu enfeksiyonu cikti monurol diye bi ilac verdi 9+6 da bu ilac bebegime sknti yaratir mi ? Yoksa gonul rahatligiyla iceyim mi ? Simdiden tesekkur ederim 🙏🏻🙏🏻