Esraarse Kızlar 20. Haftamı dolduruyorum haraketleri hissedemediğim için her kustuğumda her tansiyonum çıktığında bebeğin allah korusun kalbi mi durdu o sağlıksız o yüzden mi bende böyle hastalanıyorum diyorum vesvese geliyo sürekli napmam gerekiyo akıl verin sürekli de doktora gidilmiyo😕😕😕
defne55 Esraarse canım az da olsa hissedersin hareketleri göbeğinin alt kısmında birazcık da olsa kımıldar tam anlamıyla.oynamaz ama hissedersin:)
Tos Esraarse bu bendede var bende 21. Haftadayim hissediyorum ama bi an hissetmeyince biseymi oldu diye korkuyorum rabbim hayirlisiyla kucağımiza almayi nasip etsin inşallah
Aybuk Esraarse 21. Haftadayım ben de öyleyim eşim de kızıyor olumlu düşünmüyorsun diye 🙄 dünden beri kalp çarpıntım var hep bebeği düşünüyorum etkisi olur mu diye ama insanlar neler atlatıyor allahın izniyle bişi olmaz 🙏🏻 Ben de tam anlamıyla henüz hissedemiyorum ama sol yana yatıp karnımı okşayarak konusuyorum işe yarıyor hemen ufak kıpırdanmalar hissediyorum bi dene sen de (:
Yavuzum1202 Kustugunda asıl sevin Benimde 9 haftalık kalbı durdu bütün belırtılerım gitmıstı midem hiç bulanmıyodu sımdı kustukca mutlu oluyorum
Sadiyy35 Tos bende öyleyim içimde hep korku allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin çok şükür bir sorunumuz yok ama bilmiyorum istemsiz oluyor
Nur___ Kendimi çok dinlemem aslından ama konu bebek olunca hissedemediğim için tedirginim, hani seyyar ultrasona olsa hastaneye gerek kalkmadan gider bakarım, korktuğum konu benimde kalbi durması
Yavuzum1202 Linesarye 1 gün olmazsa bısey olmaz bende 12 haftayım suan birgün cok ağır oluyorum bazen hıc mide bulantım olmuyor
MGi_6161 Arkadaşlar kendimizi pamuklarada sarsak bebeğe bişe olacaksa yine olacak.. çok düşünmemek lazım Allah bebeğimize ömür vermişse zaten yaşicak vermemişsede yapacak hiçbirşey yok..
Aybuk gizemaydemir_ evet arkadasım yurtdısında doğum yapıcak orda bir de habire kontrole çağırmıyorlarmıs 36 haftalık ona rağmen hareketlerini takip edicem diye geceleri uyumuyorum diyor 😬 bence hepimiz doğurunca rahatlıcaz
Esuyum38 Esraarse canım sürekli böyle düşünüyorsan bir stetoskop al bebeğinin kalp atışını dinle artık duyabilirsin için de rahat eder her zaman
ilkanneilkbebek Esraarse kuzum Allah o bebeğe rızkını vermişse hiçbir şekilde hiçbir şey olmaz içini ferah tut. Ben şimdi düşünüyorumda bebeğimi bilmiyorken ilk haftalarda hamama gittim spor yaptım diyorum ki şimdilerde çok şükür ki yicek ekmeğimiz varmış bugünlere geldik yavrumla
Aysegul_42 Esraarse Bol bol dua et yapabileceğimiz tek şey bu bende öyleyim ve öyle olunca zamanda geçmek bilmiyor maalesef
Dorukunannesi95 Esraarse benim anneannem en kucuk teyzeme hamileyken düşürmek istemis gaz yağı içmiş 1 hafta baygin kalmis hafif geliyormuş kendine günlerce yemek yiyememis su içememiş. Yuksek duvarlardan atlamış karnina tas baglamis. Sonuç mu ? Şuan teyzemin 2 çocuğu 2 de torunu var.