Deryasytrk Kızlar ya buAra sık sık canım cips istiyor zararlı biliyorum korkuyorumda bi fikriniz varmı ??
Kovaburcu Deryasytrk azıcık yersen o seni keser cok zararı olmaz herkes yemiş canının istediğini azıcık
Berna3434 Deryasytrk yaa bnde bnde normalde de seviyordum şimdi daha fazla canım istiyor eşimle devamlı tartışıyorz bundan dolayı
alyavetuna Deryasytrk benimde 14. Haftada çok çekti canım her çeşitten minik pakette olanları aldım her paketten 1-2 tane tadımlık yedim gerisini eşim yedi. Ve nrmal zamanda cips alan yiyen biri degildim çektiyse canım vardır bi bildiğim dedim😂😂 doktorum hayatı kendine zindan etme canın çekerse tadımlık ye der bende öyle yaptım zaten bidaha canım çekmedi 😄
EsraOzay Kendini o kadar da sıkma canım ya nefsini köreltecek kadar yiyebilirsin. Kötü örneğim ben bu konu da paket paket yiyordum ilk hamileliğim de o yüzden çok kilo aldım. Canının çektiğini abartmadan sınırı aşmadan yediğin sürece bir problem çıkmaz bence.
sevval55 Bnmde ketçaplı cips ruffless ayy gunde 2-3 paket yerdim bi tadına baksam bırakamam diye yemiyorum😂😂
Minedy Normalde ben cips mips bilmem hiç aramam yemem öyle şeyler ama şimdi nedense bazen aklıma düşüyor 😂 bende yiyorum bi paket(paketlerde zaten az çıkıyor) zaten 5,5 aylık hamileyim en fazla iki kere yemişimdir😅 her hafta 1 paket değil yani
[silindi] Deryasytrk bir paket al buzluğa at soğuk soğuk git gel 2-3tane ye tadı çok güzel oluyor soğukken bir paketi 2-3günde bitir bir anda tüm paketi yeme her şey zararlı nefsini körelt 💕
zynp1512 Deryasytrk ben valla canımın istediği her leyi yedim hala da arada bir canım istiyor sade patates cipsi yiyorum sende az biraz ye tedirginsen
Deryasytrk zynp1512 yedim yedim canım napim istedi canım ara ara istediğinde yicem kimisi çok dikkat edio o yasak bunu asla yemem ben öyle değilm yani