Aysen76 Lutfen yardimci olun etrafidakiler hep soyluyur ben bu haftlarda hiss ediyordum hareket etmesini yardimci olursaniz sevinir bu arda 18+2 kiz annesiyim
Hamilebiranne Aysen76 canım hiç merak etme bende 20+1 de hissettim yani 3-4 gündür çok şükür hissediyordum bende çok korktum hissetmiyorum diye ama tam dedikleri haftada hissetim
Biryabanci1 Aysen76 Canım kişiden kişiye değişir üzülme ☺️ belki hissettin anlamadık o olup olmadığını biraz daha belirgenleşsin☺️
EsraOzay 14 haftalıkken hissettim.3. bebeğim biraz da tecrübeli olunca bebek hareketleriyle bağırsak hareketlerini daha kolay ayırt ettim şu an 25 haftalık olduk ve yerinde durmuyor minik kızım 🥰
haklisinesracim Aysen76 benimki de narin ve kibar bir kız 22 de hissettim ilk herkes nasil hissetmezsin aa deyip duruyordu
Aysen76 haklisinesracim masllah banada oyle diyolar iste insanin icine bi supe giriyor allah sag salim kucagimza almayi nasip etsin😊
mervedinc Aysen76 ilk hamilelikte geç hissedilirmiş gebe okulunda hemşiremiz dedi ben 25-26 o aralarda hissettim
Yprkk Aysen76 22 haftada canım . Yani adam akıllı tekme hissetmeyene kadar öncekileri saymadım hiç . Doktora söylediğimde de zaten ilk çocukta 20. Haftadan önce öyle tekme hissedilmez gaz sancısı gibi belirtiler oluyo annelerin hareketten kastı o dedi
Aysen76 Yprkk Bende gaz sancilari oluyo zaten insallah bakalim onuzdeki haftalara insallah saglikla alirsiniz kucaginiza💜