Kahramanandmom Selam kızlar , 25.hafta gebeliğimde ... Bugün hiç farkinda olmadan affedersiniz bildiğiniz altıma kaçırmışım gibi ıslanmıştım ... Bel ağrım ve sağ tarafımdaki ağrımda hak getire normall midir ? Gitmeli miyim hekime ?
Hikmet80 Kahramanandmom bence de git doktora 17.haftada ben de yaşadım bunları muayene etmek isteyebilir yani su mu geliyor başka bi seye mi işaret bunu bilirler mikrop da olabilir ben antibiyotik kullandım iyi şuan ama ıslanma yine var suyumda da malesef azalma var yarın kontrol var inşallah hayırlı haberler alırız
Littleprince_smother Kahramanandmom o haftalarda benim de su gibi akıntım olmuştu korkup doktora gittim gerçekten akıntı mı yoksa başka bişey mi diye doktorum normal sesi sadece akıntı daha da sıvı şekilde gelmişti normalmiş yani ama tabi ki yine de sende bi doktoruna şöyle canım ne olur ne olmaz 🙏🏻
Kahramanandmom Canoglumbenm tamam.tesekkur ederim su gelmis olsa bile bebek tekmelemeye devam eder mi ?
Canoglumbenm Kahramanandmom devam eder cnm tabi. Belkide su değildir idrardır cnm. Çünkü bazı kişiler bi anda idrar kaçırabiliyor. Bunu da su sanıyorlar. Doktora gittignde söyler kesin birşey
Tugceee123 Kahramanandmom benimde 3 gün önce öyle birsey oldu ama ben hemen acile gittim suyum iyi persembe günü de benim tekrar kontrolüm var bakalım inşallah Allah’ın izniyle birsey çıkmaz
Mervednr Kahramanandmom bebek hareketlerinde bi değişiklik olmaz belki suyun gelmiş olabilir mutlaka bi doktora görün canım
Beyzanurlina Kahramanandmom doktorunu ara canım sen nolur nolmaz anlat gel derse git rabbim şifa versin 🧚🏻♀️